Semler Mobility Booker

Booker til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter Søborg

Er du en teamplayer, og elsker du at yde god kundeservice? Kan man mærke dit smil gennem telefonen, og er du god til at holde hovedet koldt i travle perioder?

Så er det måske dig vi søger til vores team i Kundecenteret.

Hvad laver en booker? Som booker vil din primære opgave være at:

  • rådgive vores kunder telefonisk og online
  • booke tid til service, reparationer, skadesreparationer mv.
  • have fokus på kundetilfredshed og kvalitet

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at indskrive vores kunder til værkstederne via telefon- og på skrift samt rådgive og vejlede vores kunder med diverse spørgsmål.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en holdspiller, og at du har lyst til at bidrage til vores fællesskab med godt humør og gå-på-mod.

I din rolle som booker, er du naturligt udadvendt og den gode kundeservice er en fast del af din værktøjskasse. Du er desuden omstillingsparat og er ikke bange for at give dig i kast med nye opgaver, når der er behov for det.

Vi forventer desuden, at du er serviceminded og kan formulere dig på dansk og engelsk i både tale og skrift.

Du behøver ikke en baggrund fra bilbranchen, det skal vi nok klæde dig på til. Du bliver lært grundigt op i alle vores systemer og processer. Du skal bare være klar på at lære og have lyst til at udvikle dig.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med mulighed for personlig, såvel som faglig, udvikling. Vi er en uformel og dynamisk afdeling, hvor værkstedshumoren lever og humøret er højt.

Du bliver del af en afdeling med et stærkt fællesskab og vores trivselsudvalg planlægger ofte sociale arrangementer, som vi vil elske at have dig med til.

Vi tilbyder en løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder.

Derudover har vi en fantastisk kaffeordning, frisk frugt hver dag og en personaledrevet kiosk, hvor du kan finde alt det, du drømmer om.

Hvem er vi?

Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner. Alle kundehenvendelser til vores bilværksteder bliver behandlet centralt i vores kundecenter i Gladsaxe. Her sidder vi over 100 kollegaer fordelt på flere afdelinger, klar til at hjælpe vores kunder i hele landet.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du vil være en del af et fantastisk fællesskab, så send din ansøgning til os i dag

Vi søger opstart hurtigst muligt – men vi venter gerne på dig.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Afdelingsleder, Stephanie Løfgren på telefon: 20 13 75 41.

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Booker søges til Skandinavisk Motor Co. A/S - Kundecenter i Søborg video
Semler
Arbejdsgiver
Skandinavisk Motor Co. A/S - (Kundecenter)
Turbinevej 9
2860, Søborg
Telefon: 43 28 82 00
Kontaktperson
Stephanie Løfgren
Annonce ID: 18123
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen Værksted 2023
Indrykket 27. november 2023
Servicerådgiver søges til JAC Grenaa A/S - aut. Volkswagen forhandler samt SKODA Service & Audi Servicepartner

Servicerådgiver med lyst til at give vores kunder den bedste betjening søges til vores team i Grenaa. Bilhuset rummer bilmærkerne Volkswagen, Audi og Škoda på værkstedet. Huset har…

JAC Grenaa A/S
Bjarne Nielsen
Indrykket 23. november 2023
Værkførerassistent søges til stort og moderne bilhus hos Bjarne Nielsen A/S i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger hele at at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. I Herning har v…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Sej Biler Facade
Indrykket 23. november 2023
Automekaniker søges til et rigtigt godt job på vores AutoMester E+ værksted

Vi har travlt på vores AutoMester E+ værksted Derfor søger vi endnu en kollega, som kan indgå i vores værkstedsteam, hvor vi med kvalitet løser opgaver for vores kunder. Selvom vi…

S.E.J. Biler ApS
Din Bilpartner Lystrup
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekaniker til Din Bilpartner Lystrup?

Vi søger en automekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt. For vi har travlt, og vores kunder skal hurtigt videre. Vi servicerer og reparerer person- og varevogne på værkstedet, og…

Din Bilpartner Lystrup
Krogsgaard Jensen
Indrykket 20. november 2023
Vi mangler tekniske hænder på værkstedet hos Krogsgaard-Jensen A/S i Birkerød

Har du lyst til at arbejde i et topmoderne værksted og kalde dig specialist i autoteknik? Så er du måske vores nye mekaniker ”Krogsgaard er et anderledes bilhus, hvor man på trods…

Krogsgaard-Jensen A/S - Birkerød
Vejlebo Og Larsen Holbaek Facade 1
Indrykket 17. november 2023
Mekaniker med teknisk interesse der ønsker at få en uddannelse som teknisk rådgiver indenfor både Opel og Peugeot søges til vores afdeling i Roskilde

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker med teknisk interesse Du skal være nysgerrig og interesseret i fejlsøgningen. Du skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere avan…

Vejlebo & Larsen Roskilde