Bjarne Nielsen

Eftermarkedselev søges til Bjarne Nielsen i Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores to bilhuse i Esbjerg søger vi lige nu en eftermarkedselev, hvor du sammen med reservedelsekspedienter har ansvaret for lageret af reservedele og tilbehør.

Vi har et stærkt eftermarkedsteam i de to bilhuse, der ligger overfor hinanden på Storegade. På den ene side af vejen er vi autoriseret Volvo-, Renault- og Dacia-forhandler, mens vi på den anden side har en FordStore. Det er fire stærke brands, du kommer til at arbejde med.

Udover ansvaret for lageret, kommer du til at indgå som en naturlig del af resten af holdet i indskrivningen, og hjælper til med ekspedition af vores kunder. Som eftermarkedselev er du en stor del af vores ansigt udadtil, og vi forventer derfor, du har kundeservice, som en naturlig del af dit DNA.

Vi forventer, at du har lyst til at lære og vil suge til dig af viden, når du bliver en aktiv del af hverdagen både fagligt og kollegialt. Når det er sjovt og motiverende at gå arbejde, så kommer kundetilfredshed som en naturlig selvfølge. Det er ikke noget krav, at du har kørekort - men det er naturligvis et plus, hvis du har kategori B-kort eller har planer om snart at erhverve det.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet oplæring i:

 • Mersalg af ekstraudstyr i samarbejde med salgsafdelingen
 • Forpluk og ekspedition af kollegerne i huset samt kunder
 • Varebestilling og modtagelse
 • Lageroprydning
 • Tilbudsgivning

Vi forventer:

 • At du kan levere byens bedste kundeservice
 • At du kan bevare overblikket, selvom det går stærkt, så vi sikrer loyale kunder samt et effektivt eftermarked
 • At du har en uddannelsesmæssig baggrund - eksempelvis i form af grundforløbet på EUD, HG2 eller lignende

Vi tilbyder:

 • Ideelle rammer for, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt
 • Et medansvar for den daglige drift af lageret i bilhuset
 • En mulighed for at arbejde med reservedele til fire stærke brands på markedet - nemlig Ford, Volvo, Renault og Dacia
 • En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger, som foregår i et afslappet miljø


Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte lagerchef Jimmy Uldbæk på telefon 9929 1836 eller mail: jiul@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ford Mustang Mach 2 Stk 2023
Eftermarkedselev søges til Bjarne Nielsen i Esbjerg video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg
Storegade 229
6705, Esbjerg
Telefon: 75 14 21 11
Kontaktperson
Jimmy Uldbæk
Annonce ID: 18176
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen GTI Hvid Fabrik 2023
Indrykket 28. november 2023
Reservedelsrådgiverelev til Semler Mobility i København

Er du klar til at starte din starte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Har du ambitioner om at lære nyt og udvikle dig – så står…

Semler Mobility København
Skoda Broendby
Indrykket 22. november 2023
Bliv Eftermarkedselev hos SKODA, CUPRA & SEAT Brøndby

Påtænker du en karriere indenfor Autobranchen? Så kan vi skabe vejen for dig! Bliv Eftermarkedselev hos SKODA, CUPRA & SEAT Brøndby. Kunne du tænke dig at gennemfører en handel…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Din Bilpartner Lystrup Ebeltoft
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekanikerlærling hos Din Bilpartner Lystrup?

Vi har travlt på værkstedet og vores kunder skal hurtigt videre. Derfor søger vi lige nu en mekanikerlærling, der er klar til at tage fat på værkstedet. Vi servicerer og reparerer…

Din Bilpartner Lystrup
Kia PROCEED Orange Fabrik 2023
Indrykket 20. november 2023
Eftermarkedselev søges til Nellemann A/S i Odense

Spændende mulighed som eftermarkedselev – skab karriere i bilbranchen. Bliv en essentiel del af fremtidens eftermarked! Vi søger en engageret og målrettet eftermarkedselev til Nel…

Nellemann A/S - Odense
Autocentralen Automontoer
Indrykket 10. november 2023
Karrosseritekniker lærling søges til spændende uddannelse i vores store bilhus i Kolding

Autocentralen´s afdeling på Egtved Allé i Kolding, har altid masser af lave og derfor er vi konstant på jagt efter flere dygtige talenter, som vil lære af branchens bedste.   Det e…

Autocentralen A/S - Kolding
Krogsgaard Jensen
Indrykket 10. november 2023
Sæt karrieren i gear som Salgstrainee i bilbranchen! - hos Krogsgaard-Jensen A/S i København

Kan du lide mennesker og biler? og vil lære at føre dem sammen, så er her muligheden for dig Til vores forretning på Tagensvej i København søger vi et lysende talent som vil indgå…

Krogsgaard-Jensen A/S - København N