Audi Egt 2021

Karrosseritekniker-lærling søges til Audi Hørsholm

Har du blik for detaljen, og trives med at arbejde med dine hænder? Kunne du tænke dig at få din uddannelse på et moderne værksted?

Så er du måske vores nye lærling på pladeværkstedet. Du bliver specialist i at analysere og udbedre skader - og få vores fine biler ud på landevejene igen.
Vi søger nemlig en karrosseritekniker-lærling, der har lyst til at tage en spændende uddannelse, hvor fokus vil være på læring i tæt samarbejde med kolleger i et positivt arbejdsmiljø med faciliteter i højeste kvalitet.

Uddannelsesforløbet

Du kommer blandt andet til at lære om taksering, udbedring, adskillelse og samling af skader. Du får også erfaring med opretning og udskiftning af karrosseridele, kalibrering af undervogn og assistentsystemer samt diverse af- og påmonteringer.
Du tager din uddannelse som karrosseritekniker på College360, mens du sideløbende er tilknyttet et forløb hos os. Du vil være tilknyttet en kollega på værkstedet, som hjælper dig med dine daglige opgaver.

Som lærling hos os vil du opleve et højt uddannelsesniveau. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?

Dit grundforløb er i gang, eller gennemført. Du brænder for at lære nye ting, har gåpåmod og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.
Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en god ordenssans. Det er vigtigt, at du trives med at hjælpe dine kolleger, samt arbejder for at give vores kunder en god oplevelse.

Vi forventer desuden følgende:

  • Du er imødekommende og flittig
  • Du er mødestabil og disciplineret
  • Du trives i en til tider travl hverdag
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort

Om os

Vi er en del af Semler koncernen, som står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

Semler Mobility er landets førende forhandler- og servicepartner på Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Hos Semler Mobility sætter vi hjul, hestekræfter og lang rækkevidde på kundernes drømme og giver dem frihed til at udleve dem.

Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte intern servicerådgiver Daniel Boje Hansen på telefon 2399 5703.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Semler
Arbejdsgiver
Audi Hørsholm
Kokkedal Industripark 6
2980, Kokkedal
Telefon: 70 70 10 25
Kontaktperson
Daniel Boje Hansen
Annonce ID: 18134
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen GTI Hvid Fabrik 2023
Indrykket 28. november 2023
Reservedelsrådgiverelev til Semler Mobility i København

Er du klar til at starte din starte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Har du ambitioner om at lære nyt og udvikle dig – så står…

Semler Mobility København
Skoda Broendby
Indrykket 22. november 2023
Bliv Eftermarkedselev hos SKODA, CUPRA & SEAT Brøndby

Påtænker du en karriere indenfor Autobranchen? Så kan vi skabe vejen for dig! Bliv Eftermarkedselev hos SKODA, CUPRA & SEAT Brøndby. Kunne du tænke dig at gennemfører en handel…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Din Bilpartner Lystrup Ebeltoft
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekanikerlærling hos Din Bilpartner Lystrup?

Vi har travlt på værkstedet og vores kunder skal hurtigt videre. Derfor søger vi lige nu en mekanikerlærling, der er klar til at tage fat på værkstedet. Vi servicerer og reparerer…

Din Bilpartner Lystrup
Kia PROCEED Orange Fabrik 2023
Indrykket 20. november 2023
Eftermarkedselev søges til Nellemann A/S i Odense

Spændende mulighed som eftermarkedselev – skab karriere i bilbranchen. Bliv en essentiel del af fremtidens eftermarked! Vi søger en engageret og målrettet eftermarkedselev til Nel…

Nellemann A/S - Odense
Autocentralen Automontoer
Indrykket 10. november 2023
Karrosseritekniker lærling søges til spændende uddannelse i vores store bilhus i Kolding

Autocentralen´s afdeling på Egtved Allé i Kolding, har altid masser af lave og derfor er vi konstant på jagt efter flere dygtige talenter, som vil lære af branchens bedste.   Det e…

Autocentralen A/S - Kolding
Krogsgaard Jensen
Indrykket 10. november 2023
Sæt karrieren i gear som Salgstrainee i bilbranchen! - hos Krogsgaard-Jensen A/S i København

Kan du lide mennesker og biler? og vil lære at føre dem sammen, så er her muligheden for dig Til vores forretning på Tagensvej i København søger vi et lysende talent som vil indgå…

Krogsgaard-Jensen A/S - København N