P Christensen 4 Billeder

Leasing Rådgiver til P. Christensen Finans Storkøbenhavn

Er du tillidsvækkende og god til at skabe langvarige relationer, og vil du være med til at udvikle vores leasingmarked til nye højder? - så tilbyder vi nu en unik mulighed i branchen, hvor du kan være med til at præge den spændende rejse for salget af flex- og korttidsleasing hos P. Christensen Finans.

 

Hos P. Christensen A/S er vi på en spændende rejse med P. Christensen Finans, hvor vi arbejder mod en mere centraliseret struktur inden for leasingområdet samt udvikling af vores marked inden for flex- og korttidsleasing, hvorfor vi søger en Leasing Rådgiver til en nyoprettet rolle.

Som Leasing Rådgiver vil du få en selvstændig hverdag i et udadvendt job, hvor du bliver ansvarlig for salg og udvikling af flex- og kortidsleasing herunder kundekontakt og rådgivning, kontraktforhandling samt koordinering ifbm. syn m.m. Du vil ligeledes blive medansvarlig for at få sat struktur på og udvikle vores leasingmodel med fokus på at skabe vores eget finansieringshus igennem P. Christensen Finans. Dette betyder bl.a. udvikling af vores kundeportefølje, analyse af leasingtrends, udvikling af processer for sourcing i samarbejde med vores trading afdeling, således vi altid er skarpe på pris, sammensætning, alder m.m.

For at lykkes i rollen vil du proaktivt skulle skabe en bred kontaktflade med langvarige kunderelationer via netværk. Desuden vil du skulle skabe stærke relationer internt i P. Christensen, hvor du vil komme til at varetage intern oplæring inden for området, således vi sikrer alignment internt og altid er på forkant i vores samarbejde.

Jobbet vil fungere ud fra vores afdeling i Albertslund med hovedfokus på salg i Storkøbenhavn.

Eksekveringsdygtig og relationsskabende

Vi forestiller os, at du har mange års erfaring fra en lignende stilling, hvor du særligt har stor viden og erfaring inden for salg af flex- og korttidsleasing samt et stort netværk.

Som person er du relationsskabende samt energisk og selvmotiverende i din tilgang til arbejdet. Du er videbegærlig af natur og iderig i forhold til, hvordan man kan skabe smartere og bedre salgsprocesser inden for leasingområdet til at skabe større værdi for forretningen. Dertil er du en god kommunikator og løsningsorienteret i din tilgang i samarbejdet med andre.

Vil du udvikle dig med os?

Hvis det lyder som en spændende udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leasingchef Peter Guldahl Clausen på telefon 2522 2832.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om os

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
p-christensen.jpg
Arbejdsgiver
P. Christensen - Albertslund
Roskildevej 249
2620, Albertslund
Telefon: 70 202 203
Kontaktperson
Peter Guldahl Clausen
Annonce ID: 18161
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Lokal Leasing Billede
Indrykket 15. november 2023
Leasingrådgiver med passion for kunderejsen og interessen for det gode salg søges til Lokal Leasing

Har du erfaring som leasingrådgiver og ønsker du, at arbejde i en dynamisk virksomhed, så er Lokal Leasing det rette sted for dig Lokal Leasing er kendt for sin personlige kundeser…

Lokal Leasing
Fleasing Leasing Og Kreditkonsulent
Indrykket 09. november 2023
Leasing- og kreditkonsulent søges til leasingselskab i hurtig udvikling

Er du vores nye analytiske, talstærke og servicemindede leasing- og kreditkonsulent? Og vil du være en del af et fantastisk team i et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber…

Fleasing A/S