Selected Car Leasing Facade Middelfart

Office Manager, Backoffice, søges til Selected Car Leasing i Middelfart

Besidder du en stærk viden indenfor leasing samt lovgivningen på området og er du samtidig en erfaren leder?

Selected Car Leasing, tilbyder attraktive leasingløsninger til såvel privat- som erhvervskunder. Virksomheden er solidt økonomisk etableret, og vi har dannet et unikt og eksklusivt bilhus i Middelfart med afdelinger i København, Køge og Silkeborg.

Selected Car Leasing søger en Office Manager til at lede vores velfungerende backoffice team bestående af 6 dedikerede medarbejdere. Stillingen byder på en enestående mulighed for at træde ind i en ledende rolle inden for en velrenommeret virksomhed. Du vil blive en integreret del af vores erfarne ledelsesteam hos Selected Car Leasing, hvor vi prioriterer gensidig sparring og konstant forretningsudvikling i højeste grad. Din primære arbejdsplads vil være på vores lokation i Middelfart, men du vil også skulle ud til vores øvrige lokationer.

Derudover omfatter stillingen følgende hovedarbejdsopgaver:

  • Som Office Manager vil du have ansvaret for effektiv ledelse og koordinering af vores backoffice-team.
  • Du vil være nøglepersonen, der sikrer fuld overholdelse af leasinglovgivningen, herunder pristjek, værdifastsættelser, afgiftsfastsættelser og relaterede områder.
  • Du vil deltage i driften og udviklingen af vores avancerede leasingplatform for at sikre fortsat succes.
  • Du bliver ansvarlig for uddannelse og støtte til vores salgsteam, inklusive integration ved M&A-projekter.
  • Dertil løsning af ad-hoc opgaver i tæt samarbejde med dit team.

Kvalifikationer:

For at blive en succes i denne rolle, ser vi gerne at du har en solid erfaring indenfor leasing-branchen og besidder et stærkt kendskab til loven omkring forholdsmæssigafgifts betaling. Du skal derudover have flair for IT og kunne videreudvikle på de store linjer på vores leasingplatform, i samarbejde med vores IT-samarbejdspartnere. Derudover er du en erfaren leder og du får energi af at lykkedes gennem andre og se dine medarbejdere blive en succes sammen med dig.

Bliv en del af os:

Som en del af Selected Car Leasing får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar, bred berøringsflade internt såvel som eksternt samt unikke udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en arbejdsplads med højt engagerede og motiverede kollegaer, hvor samarbejde og loyalitet vægtes højt.

Der er tale om en attraktiv og udfordrende stilling i et dynamisk miljø med stor fleksibilitet. Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt gode og dygtige kollegaer.

Er du interesseret?

Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet online snarest muligt

Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Manager, Troels Kær, tlf. 28 58 50 00, eller Group CFO Dennis Vestergaard Hansen, tlf. 28 58 50 15.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen i Selected Car Leasing.

Om os:

Selected Car Group dækker tre forretningsområder: Selected Car Leasing, som specialiserer sig i leasing af biler i premium-segmentet, Selected Car Investment, som køber og sælger investeringsbiler over hele verden samt udbyder puljeinvesteringer, hvor en gruppe af investorer går sammen om at investere i en udvalgte pulje af nogle af verdens mest unikke biler, og Selected Car Collection, som huser en af Europas fineste bilsamlinger og eksklusive lokaler til møder, events og præsentationer. 

Selected Car Group er grundlagt af den danske shipping-familie Østergaard, som i dag deler ejerskabet med Lars Larsen Group.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Selected Car Leasing Biler I Udstilling
selected-car-leasing.jpg
Arbejdsgiver
Selected Car Leasing A/S - Middelfart
Stensgårdvej 17
5500, Middelfart
Telefon: 70 40 08 97
Kontaktperson
Troels Kær
Dennis Vestergaard Hansen
Annonce ID: 18024
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Bjarne Nielsen Div
Indrykket 23. november 2023
Indkøbskoordinator søges til en af Danmarks største bilkoncerner - Nielsen Car Group i Silkeborg

Er du struktureret? Kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Og har du interesse i biler? Så er det dig, vi leder efter som indkøbskoordinator til en af Danmarks største bilko…

Nielsen Car Group A/S - Silkeborg
Fleasing Personer På Trappe 2023
Indrykket 09. november 2023
Financial Accountant til leasingselskab i hurtig udvikling

Er du vores nye talstærke og servicemindede medarbejder i økonomiafdelingen? Og vil du være en del af et fantastisk team, der sammen holder styr på økonomien i et af Danmarks hurti…

Fleasing A/S
Semler Elev 2023
Indrykket 13. november 2023
Kontorelev til Semler Mobility i København

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Er du på udkig efter en elevplads med varierende opg…

Semler Mobility København
Kontor11
Indrykket 06. november 2023
Bogholder / Økonomi-medarbejder søges snarest til deltid hos Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup / København

Rafn-Larsen Automobiler (inkl. ejendomsselskab) søger ny Bogholder til tiltrædelse snarest muligt idet vores nuværende ønsker at drosle ned. En god overlevering kan derfor påregnes…

Rafn-Larsen Automobiler