Bjarne Nielsen Div

Salgskonsulent søges til Ford og brugte biler i Hørsholm

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Hørsholm søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye og brugte Ford-modeller samt brugte biler generelt. Vi er et stort bilhus med et velfungerende salgsteam, der ser frem til at tage godt imod dig.

Vi skal være endnu bedre til de brugte biler

Vi ønsker at opretholde vores gode position i markedet og samtidig udvikle os, så vi kan sælge endnu flere Ford-biler og samtidig holde en sund forretning kørende. Som vores nye salgskonsulent vil du derfor stå i spidsen for håndteringen af Fords store flåde af personbiler - herunder også serviceaftaler og finansiering samt brugtvognsafdelingen.

Vi er stærke på salget at nye Ford-modeller - men vi har også et meget stort marked for nyere brugte biler, hvor vi på koncern-niveau altid har mere end 1.000 styk på lager. Så der er nok at gå i gang med!

Du skal være med til at sikre, at Bjarne Nielsen-koncernens salgs- og indkøbsmål bliver indfriet. Desuden er du en person, som kan være med til at sikre en sublim kundeservice med stort fokus på kundetilfredshed. Som vores nye salgskonsulent skal du derfor kunne skabe kontakt, synlighed, gode relationer og ikke mindst en fremragende service. Vi lægger stor vægt på et godt og aktivt arbejdsmiljø med en stærk holdånd og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling og en lønpakke efter kvalifikationer.

God købmand med fokus på kunderne

Det er vores forventning, at du har erfaring med salg af både nye og brugte biler. Du er hurtig til at scanne kundens behov og til at pejle dig ind på, i hvilken retning bildrømmene kører i den konkrete situation.

  • Du er stærk på handel, og du besidder et overblik, der er med til at sikre, at lagerbeholdningen altid er opdateret
  • Du besidder evnen til at levere kundeservice fra øverste hylde - derfor er det vigtigt, at du forstår den enkelte kunde og dennes behov
  • Du skal have forståelse for engelske på skrift og tale
  • Du er en god købmand, som formår at skabe gode resultater og stærke relationer i den daglige kontakt med kunder og kolleger
  • Som person er du selvkørende, udadvendt og bruger dine evner opsøgende og struktureret
  • Og som sagt: Erfaring med salg af nye og brugte biler er et krav

Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Hørsholm-afdeling holder vi åbent søndag. Tiltrædelse 1. november 2023.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte afdelingschef Charley Schibsbye på telefon 9929 1877 eller mail: chsc@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent - Værkfører - Mekaniker

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Hørsholm
Ved Klædebo 11
2970, Hørsholm
Telefon: 45 16 00 70
Kontaktperson
Charley Schibsbye
Annonce ID: 18046
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Mercedes Benz Trucks Actos L Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Nordjylland

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye kollega i Nordjy…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Mercedes Benz Sprinter Varebil Fabrik 2023
Indrykket 29. november 2023
Erhvervsrådgiver søges til P. Christensen Odense

Brænder du for det personlige og opsøgende erhvervssalg, og motiveres du af at give kunderne den bedste oplevelse og service inden for varebiler, som passer deres forretning bedst?…

P. Christensen - Odense
Volkswagen ID BUZZ I Carport 2023
Indrykket 28. november 2023
Salgsrådgiver søges til Volkswagen Silkeborg - En del af Semler Mobility

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye…

Semler Mobility Silkeborg
Matchbiler Udstilling
Indrykket 27. november 2023
Mazda Brand Manager søges til MATCHBILER Aarhus / Viby J

Matchbiler i Viby søger en erfaren salgsrådgiver, til vores stilling Mazda brand manager med opstart snarest muligt. Har du en stærk salgsbaggrund og er klar til at stå i spidsen f…

MATCHBILER A/S
Porsche 911 Turbo 2022
Indrykket 24. november 2023
Salgsrådgiver søges til Semler Premium i Aarhus - Porsche

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center Aarhus
Bjarne Nielsen Renault Hillerod
Indrykket 21. november 2023
Salgskonsulent søges til Kia og brugte biler hos Bjarne Nielsen A/S i Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er du k…

Bjarne Nielsen A/S - Birkerød