STS Biler Mekaniker

Tekniker / Mekaniker søges til STS Biler Holstebro

Vi har branchens mest tilfredse kunder, eller gæster, som vi kalder dem. Det – tror vi på – skyldes vores driftssikre biler, vores ultimative serviceaftaler, vores 10 års servicebetinget garanti og Danmarks stærkeste bilteam. Et team som du nu kan blive en del af, hvis du er holdspiller, arbejder med stor faglig stolthed og tænder på anerkendelse for veludført arbejde fra kollegaer og kunder. – Og er én af de bedste. Intet mindre!

 

Det kommer du med

Hos STS Biler er vores vilje, engagement og positive indstilling rettet mod både gæster, samarbejdspartnere og vores kollegaer. Sådan er du også. Du møder glad på arbejde og sender gode vibrationer til dine omgivelser. For du ved godt, at fleksibilitet, glæde og samarbejde er forskellen på ”godt” og ”helt fantastisk”. Du er parat til gå de ekstra skridt for gæsten og din kollega, når situationen kræver det. Og du er meget bevidst om, at vi når vores mål som et hold.

Fagligt kan du dokumentere erfaring som udlært automekaniker. Gerne som certificeret mekaniker fra et mærkeværksted. Dit arbejde er ganske enkelt også din interesse.

Det tilbyder vi

Du kommer til at indgå i et team med 7 svende og 2-3 lærlinge – Og tag ikke fejl; De er blandt de bedste i branchen. Sammen med vores servicechef og servicerådgivere planlægger I hverdagen i afdelingen.

Ledelsesmæssigt er der højt til loftet, og der er tale om en dynamisk organisation med en flad struktur og korte kommandoveje.

Dit daglige arbejde indrammes af et lækkert og topmoderne værksted med fuldt opdateret teknisk udstyr. Toyota er verdens skarpeste til at planlægge og udstyre den tekniske arbejdsplads.

Uddannelse er ligeledes en grundsten for Toyota. Det betyder, at du kan forvente en god introduktion til jobbet og en virksomhed med løbende og veltilrettelagt uddannelse i både nye biler og vores servicekoncepter.

Dertil kommer tilbud – og forventning om – at du kommer ud at arbejde og erfaringsudveksle med STS-kollegaer i vores øvrige bilhuse i Herning, Ikast, Skive og Lemvig.

Stillingen er på fuldtid og indeholder en attraktiv lønpakke med bonus-, sundheds- og pensionsordning.

Interesseret?

Evt. spørgsmål og skriftlig ansøgning med CV stiles til servicechef Mogens Bjørn på mail mb@sts-biler.dk eller telefon 9742 3411.

Fuld diskretion kan selvfølgelig påregnes.

Ansøgningsfrist

Der er ikke nogen ansøgningsfrist. Vi gennemfører løbende samtaler med henblik på start så hurtigt som muligt. Og vi venter selvfølgelig på den rigtige.

Om os

STS Biler A/S er grundlagt i 1969 og ejers i dag af bestyrelsesformand Ejgild Christensen, adm. direktør Hanne Juul Jensen, salgs- og afdelingsansvarlig i Holstebro, Lemvig og Skive Rasmus Thorsen samt salgs- og afdelingsansvarlig i Herning og Ikast, Nikolaj Christensen.

STS Biler A/S er autoriseret Toyota-forhandler i Holstebro, Herning, Ikast, Skive og Lemvig. De 5 bilhuse beskæftiger godt 100 medarbejdere, som sælger op til 2.500 og servicerer mere end 7.000 biler om året. Vores markedsandel er den største for et enkelt mærke i vores salgsområde (KKO).

Virksomhedens fundament er dedikerede medarbejdere og verdens største bilbrand – Toyota – som dokumentérbart fremstiller de mest driftssikre biler og mest tilfredse kunder. På den baggrund har STS biler vundet den ypperste Toyota udmærkelse – Ichiban-prisen – hele 6 gange i træk. Desuden blev vi kåret til ”Årets Nyvognsforhandler” ved Danish Auto Awards 2019, lige som vi var nomineret til samme titel i 2021 og 2022.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Toyota Bz4x Fabrik 2023
sts-biler.jpg
Arbejdsgiver
Toyota Holstebro - STS Biler
Bastrupgårdvej 1
7500, Holstebro
Telefon: 97 42 34 11
Kontaktperson
Mogens Bjørn
Annonce ID: 18099
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen Værksted 2023
Indrykket 27. november 2023
Servicerådgiver søges til JAC Grenaa A/S - aut. Volkswagen forhandler samt SKODA Service & Audi Servicepartner

Servicerådgiver med lyst til at give vores kunder den bedste betjening søges til vores team i Grenaa. Bilhuset rummer bilmærkerne Volkswagen, Audi og Škoda på værkstedet. Huset har…

JAC Grenaa A/S
Bjarne Nielsen
Indrykket 23. november 2023
Værkførerassistent søges til stort og moderne bilhus hos Bjarne Nielsen A/S i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger hele at at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. I Herning har v…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Sej Biler Facade
Indrykket 23. november 2023
Automekaniker søges til et rigtigt godt job på vores AutoMester E+ værksted

Vi har travlt på vores AutoMester E+ værksted Derfor søger vi endnu en kollega, som kan indgå i vores værkstedsteam, hvor vi med kvalitet løser opgaver for vores kunder. Selvom vi…

S.E.J. Biler ApS
Din Bilpartner Lystrup
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekaniker til Din Bilpartner Lystrup?

Vi søger en automekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt. For vi har travlt, og vores kunder skal hurtigt videre. Vi servicerer og reparerer person- og varevogne på værkstedet, og…

Din Bilpartner Lystrup
Krogsgaard Jensen
Indrykket 20. november 2023
Vi mangler tekniske hænder på værkstedet hos Krogsgaard-Jensen A/S i Birkerød

Har du lyst til at arbejde i et topmoderne værksted og kalde dig specialist i autoteknik? Så er du måske vores nye mekaniker ”Krogsgaard er et anderledes bilhus, hvor man på trods…

Krogsgaard-Jensen A/S - Birkerød
Vejlebo Og Larsen Holbaek Facade 1
Indrykket 17. november 2023
Mekaniker med teknisk interesse der ønsker at få en uddannelse som teknisk rådgiver indenfor både Opel og Peugeot søges til vores afdeling i Roskilde

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker med teknisk interesse Du skal være nysgerrig og interesseret i fejlsøgningen. Du skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere avan…

Vejlebo & Larsen Roskilde