Ejner Hessel 4

Værkfører til Ford personbiler hos Ejner Hessel A/S i Valby

Har du det forkromede overblik, er du udadvendt og trives du samtidig med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye Ford-personbilsværkfører i Valby.

 

Vi søger lige nu en udadvendt og erfaren personbilsværkfører til vores afdeling i Valby, der er autoriseret forhandler og værksted for Ford og Renault person- og varebiler. Måske du i dag sidder som værkfører eller værkstedschef i et bilhus i Storkøbenhavn og er klar på en ny, spændende udfordring hos en af Danmarks største bilforhandlere?

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udfordrende job, hvor det ikke går stille for sig på værkstedet Valby. Her vil du fungere som aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og kunderne. Du bliver en del af det lokale team i Valby som rummer 35 nære kolleger samt det store Hessel-team med 1.600 kolleger fordelt over vores 26 øvrige afdelinger rundt om i landet. Som værkfører hos Ejner Hessel, vil du opleve en meget høj grad af indflydelse, frihed og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt, og hvor tonen generelt er uformel og humoristisk på tværs af organisationen.

Dit kommende ansvarsområde vil således have fokus på at have det fulde overblik, lede dit team og effektivisere driften af værkstedet. Dine opgaver dækker:

  • Håndtering af fordeling af værkstedsopgaver, herunder service og reparationer.
  • Overblik over den daglige drift samt dagsorden - og dermed ansvarlig for en effektiv arbejdsgang på værkstedet sammen med indskriver-teamet.
  • Ansvarlig for opnåelse af månedlige budgettal og en høj kundetilfredshed.
  • Kundemodtagelse og indskrivning.
  • Håndtering af kundehenvendelse pr. telefon samt e-mail.

Hos Hessel går vi altid den ekstra mil for vores kunder og kolleger - så derfor forventer vi, at du er:

  • Værkfører eller værkstedschef i dag og har gerne erfaring med Ford (dit primære ansvar vil være Ford, men hos Hessel samarbejder vi også tværs vores mærker).
  • Udadvendt, struktureret og selvstændig.
  • En holdspiller som formår at lede dit værkstedspersonale mod jeres målsætninger.
  • Klar til at gå den ekstra mil for kunderne og dine kolleger - også når det går ekstra stærkt ved indskrivningen mandag morgen.
  • Endelig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en ekstra skalle, når hverdagen kræver det og månedsafslutningen står for døren.

Kan du se dig selv ved os?

Hvis ja, så skyd en ansøgning og CV vores vej. Du er velkommen til at kontakte eftermarkedschef for personbiler, Claus Fisker på telefon 7211 6132 eller på mail c.fisker@hessel.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 27 afdelinger, heraf 16 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.500 medarbejdere og omsatte i 2022 for 7.8 mia. kr.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ford Kuga 2023
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Valby
Gl. Køge Landevej 135
2500, Valby
Telefon: 73 12 56 00
Kontaktperson
Annonce ID: 18096
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen Værksted 2023
Indrykket 27. november 2023
Servicerådgiver søges til JAC Grenaa A/S - aut. Volkswagen forhandler samt SKODA Service & Audi Servicepartner

Servicerådgiver med lyst til at give vores kunder den bedste betjening søges til vores team i Grenaa. Bilhuset rummer bilmærkerne Volkswagen, Audi og Škoda på værkstedet. Huset har…

JAC Grenaa A/S
Bjarne Nielsen
Indrykket 23. november 2023
Værkførerassistent søges til stort og moderne bilhus hos Bjarne Nielsen A/S i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger hele at at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. I Herning har v…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Sej Biler Facade
Indrykket 23. november 2023
Automekaniker søges til et rigtigt godt job på vores AutoMester E+ værksted

Vi har travlt på vores AutoMester E+ værksted Derfor søger vi endnu en kollega, som kan indgå i vores værkstedsteam, hvor vi med kvalitet løser opgaver for vores kunder. Selvom vi…

S.E.J. Biler ApS
Din Bilpartner Lystrup
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekaniker til Din Bilpartner Lystrup?

Vi søger en automekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt. For vi har travlt, og vores kunder skal hurtigt videre. Vi servicerer og reparerer person- og varevogne på værkstedet, og…

Din Bilpartner Lystrup
Krogsgaard Jensen
Indrykket 20. november 2023
Vi mangler tekniske hænder på værkstedet hos Krogsgaard-Jensen A/S i Birkerød

Har du lyst til at arbejde i et topmoderne værksted og kalde dig specialist i autoteknik? Så er du måske vores nye mekaniker ”Krogsgaard er et anderledes bilhus, hvor man på trods…

Krogsgaard-Jensen A/S - Birkerød
Vejlebo Og Larsen Holbaek Facade 1
Indrykket 17. november 2023
Mekaniker med teknisk interesse der ønsker at få en uddannelse som teknisk rådgiver indenfor både Opel og Peugeot søges til vores afdeling i Roskilde

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker med teknisk interesse Du skal være nysgerrig og interesseret i fejlsøgningen. Du skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere avan…

Vejlebo & Larsen Roskilde