Terminalen Logo Til Topbillede

Værkførerassistent søges til vores pladeværksted på Amager

Brænder du for at yde god kundeservice, og besidder du en stærk forståelse for biler og de daglige processer på pladeværkstedet? Så er du muligvis vores nye værkførerassistent, der gennem høj effektivitet skal bidrage til at sikre intern koordinering på tværs af værkstederne.

 

Professionel kundemodtagelse & god service

Hos Terminalen Amager søger vi en værkførerassistent, der har lyst til at blive del af en multibrand forretning, hvor god kundeservice og effektivitet er i højsædet. Som værkførerassistent vil dine primære arbejdsopgaver indebære at supportere på pladeværkstedet med henblik på at sikre professionel kundemodtagelse i indskrivningen samt at assistere med booking af arbejdsopgaver. Dertil får du til opgave at varetage taksering og kontrol af skader samt assistere med faktureringsarbejde.

I din rolle som værkførerassistent vil du ligeledes blive et naturligt bindeled mellem pladeværkstedet og det mekaniske værksted og vil få til opgave at planlægge og koordinere arbejdsopgaver herimellem.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får gode muligheder for at være med til at sætte dit eget præg på hverdagen.

"Du bliver en del af en dynamisk hverdag, hvor vi altid sætter kunden i fokus. Vi er et stærkt team med bred erfaring, som støtter og supplerer hinanden godt i dagligdagen" Jesper Skov Rahbek, Værkstedschef.

Struktureret holdspiller

Du har forventeligt erfaring som pladesmed, mekaniker, autoteknolog el.lign. og besidder en god forståelse for biler. Vi forestiller os du kommer fra en lignende stilling og har erfaring med taksering.

Som person har du gåpåmod, er engageret med et stort drive og trives med at arbejde selvstændigt. Dertil er du struktureret i din arbejdstilgang og besidder et skarpt overblik selv i pressede situationer. Endeligt brænder du for god kundeservice og prioriterer et højt kvalitetsniveau i dit arbejde.

Det er vigtigt, at du er fleksibel og gerne vil give en ekstra hånd med når det kræves.

Vil du med på holdet?

Finder du jobbet interessant, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Værkstedschef Jesper Skov Rahbek på telefon 2320 0180 eller på mail jessko@terminalen.dk.

Om vores arbejdsplads - Terminalen

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med flere forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Amager er vi autoriseret forhandler af Hyundai, Nissan og BYD og vi går meget op i, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen i Amager vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Terminalen A/S

Som medarbejder hos Terminalen A/S bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Nissan Atiya Med Baggrund 2023
Terminalen
Arbejdsgiver
Terminalen Amager
Bjørnbaksvej 5
2770, Kastrup
Telefon: 32 47 60 00
Kontaktperson
Jesper Skov Rahbek
Annonce ID: 18197
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Audi Mekaniker Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Karrosseritekniker søges til Audi Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Vi søger en dygtig pladesmed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe gl…

Audi Gladsaxe
Autocentralen Finger Ved Rude
Indrykket 30. november 2023
Skadescenteransvarlig søges til vores store bilhus i Esbjerg

Vores nye skadescenteransvarlige har stor erfaring med driften på et skadecenter og trives både med at uddelegere opgaver på værkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. …

Autocentralen A/S - Esbjerg
Porsche Karrosseri Semlers Eget Billede
Indrykket 29. november 2023
Karrosseritekniker søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Vi søger en dygtig og passioneret karrosseritekniker, der har lyst til at blive en del af vores kompetente team på værkstedet hos Porsche Center København. Udover at du vil komme t…

Porsche Center København
P Christensen 4 Billeder
Indrykket 21. november 2023
Pladesmed / Karrosseritekniker til P. Christensen Østerbro

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du at blive del af et moderne og nyt Skadescenter med gode arbejdsforhold? - så er du muligvis vores nye Pladesmed,…

P. Christensen - Østerbro
Porsche 911 Turbo S Grå Fabrik 2023
Indrykket 20. november 2023
Intern Servicerådgiver søges til Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn

Er du klar til at være en del af styringen på et af Danmarks største skadescentre med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl…

Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn
Autohuset Vestergaard Pladesmed Ipad
Indrykket 14. november 2023
Karrosseritekniker / Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Fredericia

Vi har travlt på vores skadecenter og søger derfor en ny pladesmed til vores værksted i Fredericia Du behøver ikke have erfaring indenfor lige præcis bilbranchen, men relevant erfa…

Autohuset Vestergaard A/S - Fredericia