Super Dæk Service Mekaniker Værkfører 1

Afdelingsleder til Super Dæk Service, København Sydhavnen

Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af Super Dæk Service, Sydhavnen.

 

Super Dæk Service er anerkendt lokalt og nationalt for vores ekspertise og håndtering af opgaver inden for dæk- og autoservice på tværs af bilpark og størrelser af køretøjer i Danmark. Vores kundekartotek tæller private, industrivirksomheder, transportsektoren og landbruget.

Vores målsætning er at blive ”Branchens bedste” og vores værdier – ”hastighed, købmandskab og kvalitet” - danner rammen for vores ønske om altid at give vores kunder den bedste oplevelse og bedste service.

Som afdelingsleder har du det overordnede ansvar for driften og udvikling af din afdeling. Du refererer til Regionschefen i Øst men har stor indflydelse på den daglige drift og organisering.

Dit ansvar og dine opgaver:

  • Ledelse og udvikling af teamet
  • Trivsel og motivation af medarbejderne
  • Ansvar for afdelingens daglige drift samt udvikling og effektivisering
  • Salgsansvarlig i lokalområdet
  • Ansvarlig for driftsøkonomien, omsætning, profitabilitet og kundetilfredshed
  • Deltagelse i kædens fremtidige udvikling i samarbejde med kollegaer og øverste ledelse.

Vores forventninger til dig:

Du er branchekendt og kommer formentlig fra en stilling som værkfører, værkstedschef, driftsleder på et autoværksted, dækcenter eller lignende i branchen. Hvis du også har beskæftiget dig med service og/eller salg er det yderligere et plus.

Som leder er du kommunikerende, involverende og motiverende. Du sætter en ære i at dit team leverer kvalitet og gode resultater og med din forretningssans er du vant til at sætte kunden i centrum.

Dit engagement og din sans for detaljer smitter af på dit team, som du løfter til nye højder.  Du har erfaring som leder og din ledelsesmæssige værktøjskasse er fyldt godt op men samtidig med plads til nye input. Sidst men ikke mindst har du digital forståelse og behersker almindelige IT-systemer.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning og CV og kontakt gerne Regionschef, Henrik Sønder, på telefon 4412 2106, hvis du vil vide mere om jobbet.

Det eneste du skal gøre, er at følge ansøgningslinket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig og læse din ansøgning.

 

Om SDS

Super Dæk Service er en landsdækkende værkstedskæde, der arbejder for at sikre kunderne maksimal tryghed gennem værksteds- og serviceydelser af høj kvalitet. Forretningsområderne spænder fra levering og rådgivning i valg af dæk og fælge til reparation og service samt sikring mod nedbrud gennem Super Dæk Breakdown Service. Super Dæk Service har over 60 fysiske afdelinger i Danmark og kan levere løsninger til private såvel som virksomheder og landbruget.

Super Dæk Service – Til dig der ikke tager chancer. Læs mere på www.sds.dk.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
sds-super-daek-service.jpg
Arbejdsgiver
Super Dæk Service - København Sydhavnen
Bådehavnsgade 20
2450, København
Telefon: 76 15 37 50
Kontaktperson
Henrik Sønder
Annonce ID: 18118
Del jobopslag

Nyeste jobs

Ejner Hessel Karina Reservedele 2024
Indrykket 15. juli 2024
Reservedelselev søges til Mercedes-Benz og Renault i Næstved hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en ny reservedelselev til vores afdeling i Næstved. Opstart vil være september/oktober måned efter aftale. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en to-årig u…

Ejner Hessel A/S - Næstved
Ejner Hessel Alex Og Oliver Ved Skrivebordet 2024
Indrykket 15. juli 2024
Værkførerassistent, personbiler, søges til Ejner Hessel i Vejle

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores team i Vejle! Vi søger en værkførerassistent…

Ejner Hessel A/S - Vejle
Ejner Hessel Karina Og Nicolai Reservedel 2024
Indrykket 15. juli 2024
Reservedelselev søges til busser til vores afdeling i Køge

Vi søger en ny reservedelselev til vores afdeling i Køge. Opstart vil være august/september måned efter aftale. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en to-årig uddan…

Ejner Hessel A/S - Køge
Autohuset Vestergaard Salgstrainee 2024
Indrykket 15. juli 2024
Salgstrainee søges til Fleet hos Autohuset Vestergaard Kolding

Hos Autohuset Vestergaard søger vi en struktureret, talstærk Salgstrainee til at indgå i vores Fleet team. Du vil blive en del af et team på 6 personer, som fra kontoret i Kolding,…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Semler Mobility Tekniker Mekaniker Elever 2024
Indrykket 15. juli 2024
Erhvervstekniker søges til Semler Mobility Ringsted

Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at: Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier Hjælpe vores profess…

Semler Mobility Ringsted
Bilernes Hus Salgsafdeling
Indrykket 12. juli 2024
Ejendomsserviceteknikerelev til Danmarks største bilhus i Silkeborg

Ikke én dag er ens i vores store bilhus på 38.000 m2. Den ene dag skal du hjælpe med at gøre klar til store events med flere hundrede gæster. Andre dage skal du skifte lyskilder, t…

Bilernes Hus A/S