Super Daek Service Vaerkfoerer Mekaniker Mv

Afdelingsleder til Super Dæk Service, København Sydhavnen

Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af Super Dæk Service, Sydhavnen.

 

Super Dæk Service er anerkendt lokalt og nationalt for vores ekspertise og håndtering af opgaver inden for dæk- og autoservice på tværs af bilpark og størrelser af køretøjer i Danmark. Vores kundekartotek tæller private, industrivirksomheder, transportsektoren og landbruget.

Vores målsætning er at blive ”Branchens bedste” og vores værdier – ”hastighed, købmandskab og kvalitet” - danner rammen for vores ønske om altid at give vores kunder den bedste oplevelse og bedste service.

Som afdelingsleder har du det overordnede ansvar for driften og udvikling af din afdeling. Du refererer til Regionschefen i Øst men har stor indflydelse på den daglige drift og organisering.

Dit ansvar og dine opgaver:

  • Ledelse og udvikling af teamet
  • Trivsel og motivation af medarbejderne
  • Ansvar for afdelingens daglige drift samt udvikling og effektivisering
  • Salgsansvarlig i lokalområdet
  • Ansvarlig for driftsøkonomien, omsætning, profitabilitet og kundetilfredshed
  • Deltagelse i kædens fremtidige udvikling i samarbejde med kollegaer og øverste ledelse.

Vores forventninger til dig:

Du er branchekendt og kommer formentlig fra en stilling som værkfører, værkstedschef, driftsleder på et autoværksted, dækcenter eller lignende i branchen. Hvis du også har beskæftiget dig med service og/eller salg er det yderligere et plus.

Som leder er du kommunikerende, involverende og motiverende. Du sætter en ære i at dit team leverer kvalitet og gode resultater og med din forretningssans er du vant til at sætte kunden i centrum.

Dit engagement og din sans for detaljer smitter af på dit team, som du løfter til nye højder.  Du har erfaring som leder og din ledelsesmæssige værktøjskasse er fyldt godt op men samtidig med plads til nye input. Sidst men ikke mindst har du digital forståelse og behersker almindelige IT-systemer.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning og CV og kontakt gerne Regionschef, Henrik Sønder, på telefon 4412 2106, hvis du vil vide mere om jobbet.

Det eneste du skal gøre, er at følge ansøgningslinket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig og læse din ansøgning.

 

Om SDS

Super Dæk Service er en landsdækkende værkstedskæde, der arbejder for at sikre kunderne maksimal tryghed gennem værksteds- og serviceydelser af høj kvalitet. Forretningsområderne spænder fra levering og rådgivning i valg af dæk og fælge til reparation og service samt sikring mod nedbrud gennem Super Dæk Breakdown Service. Super Dæk Service har over 60 fysiske afdelinger i Danmark og kan levere løsninger til private såvel som virksomheder og landbruget.

Super Dæk Service – Til dig der ikke tager chancer. Læs mere på www.sds.dk.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
sds-super-daek-service.jpg
Arbejdsgiver
Super Dæk Service - København Sydhavnen
Bådehavnsgade 20
2450, København
Telefon: 76 15 37 50
Kontaktperson
Henrik Sønder
Annonce ID: 18118
Del jobopslag

Nyeste jobs

Mercedes Benz Trucks Actos L Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Nordjylland

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye kollega i Nordjy…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Bjarne Nielsen
Indrykket 30. november 2023
Reservedelsekspedient søges til vores Renault / Dacia-bilhus i Hillerød

Ved du, hvad et panikhåndtag er? Og hvordan en fordamper ser ud? Kort sagt: Har du styr på bilens reservedele? Så er det dig, vi leder efter som reservedelsekspedient hos Bjarne Ni…

Bjarne Nielsen A/S - Hillerød
Autohuset Vestergaard Eftermarked
Indrykket 30. november 2023
Eftermarkedsmedarbejder søges til Autohuset Vestergaard i Fredericia

Som eftermarkedsmedarbejder bliver du en del af et stærkt værksted- og reservedeleteam, hvor vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige service. Derfor betyder det…

Autohuset Vestergaard A/S - Fredericia
Audi Mekaniker Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Karrosseritekniker søges til Audi Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Vi søger en dygtig pladesmed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe gl…

Audi Gladsaxe
Semler Mobility Booker Kundecenter
Indrykket 30. november 2023
Kunderådgiver søges til vores landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen i Søborg

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Autocentralen Finger Ved Rude
Indrykket 30. november 2023
Skadescenteransvarlig søges til vores store bilhus i Esbjerg

Vores nye skadescenteransvarlige har stor erfaring med driften på et skadecenter og trives både med at uddelegere opgaver på værkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. …

Autocentralen A/S - Esbjerg