Bridge
Hjem/ Om os

Om os

MOTORJOBS er autobranchens førende jobportal i Danmark. Vi laver målrettede stillingsannoncer til både aktivt og ikke-aktivt søgende kandidater.

På MOTORJOBS har vi ledige stillinger inden for alle områder af bilbranchen - fra administration og salg til mekanikere og elevpladser. MOTORJOBS er Danmarks eneste jobmarked som er fokuseret på autobranchen. 

MOTORJOBS har sammen med sine partnere direkte kontakt til hele autobranchen, endda via flere kanaler, og med massiv eksponering via samarbejdspartnere som HeyMate der har forskellige sites bl.a. BilGalleri, MotorcykelGalleri, ScooterGalleri m.fl. giver det MOTORJOBS en helt unik position når det kommer til rekruttering i den danske Autobranche.

Kontakt os

for indrykning af annonce eller yderligere information på:

David Mørch Knudsen

Den daglige drift varetages af David Mørch Knudsen, som har været med siden starten i 2000 og i dag er indehaver af MOTORJOBS.

Søren Mørch Knudsen

Søren Mørch Knudsen startede hos MOTORJOBS oktober 2022. Søren er uddannet i restaurationsbranchen fra Aalborg i 2004, men har altid haft en naturlig interesse for biler, da grundlægger af MOTORJOBS David Mørch Knudsen har arbejdet med bilbranchen gennem mere end 38 år. Derfor er det også helt naturligt, at Søren indgår i familiefirmaet.

Partnere

Tjekbil
Tjekbilsyn
Dekra
Bilgalleri
Bilhandel
Garuda As