Bjarne Nielsen

Bliv trainee indenfor eftermarkedet hos Bjarne Nielsen i Esbjerg

Interesserer du dig for biler? Og er du udadvendt, kvalitetsbevidst og klar til at yde service i verdensklasse over vores kunder? Så har vi et spændende nyt uddannelsesforløb til dig som trainee / elev ved vores eftermarked.

Vi tilbyder et helt nyt forløb, hvor du på to år kommer omkring både flere forskellige afdelinger / bilhuse samt forskellige områder af eftermarkedet. Du stifter bekendtskab med vores kundeindskrivning som værkfører / kundemodtager / servicerådgiver, hvor du tager imod kunderne og deres biler og er bindeleddet til mekanikerne på værkstedet.

Gennem dit uddannelsesforløb kommer du også til at kende vores autoriserede bilmærker, der tæller hele fem af de største bilmærker herhjemme, nemlig Ford, Volvo, Polestar, Renault og Dacia. Vi udbedrer skader på alle mærker, og du opnår dermed et stort kendskab til bilbranchen og de IT-systemer, som bilmærkerne benytter.

Du får tilknyttet en mentor, som sammen med dig løbende følger op på, om du trives og udvikler dig under uddannelsen. Specifikt om der er arbejdsområder, du særligt trives i eller ønsker at blive bedre til.

Bredt felt af arbejdsopgaver

Som trainee hos Bjarne Nielsen kommer du til at indgå i et erfarent team af både servicerådgivere / værkførere og reservedelsassistenter. Arbejdsopgaverne spænder vidt og inkluderer blandt andet:

 • Indskrivning og kundemodtagelse
 • Booking af værkstedstider herunder opfølgning på online booking
 • Modtagelse og udlevering af kundebiler
 • Indkøb, håndtering og ekspedering af reservedele
 • Udarbejdelse af tilbud og daglig fakturering til kunder
 • Opfølgning på kundetilfredshed
 • Opsøgende salg via servicepåmindelser samt tilbud

Dine kvalifikationer

Som trainee kan du både komme direkte fra en ungdomsuddannelse, og du kan også have en baggrund som mekaniker eller lignende. Fagmæssig baggrund er ikke krav. Det vigtigste er naturligvis, at du er interesseret i biler og i at arbejde med kunder. Derudover forventer vi, at du:

 • Har en ungdoms- eller handelsuddannelse (eller måske en lageruddannelse)
 • Tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og arbejder struktureret og detaljeorienteret
 • Kan lide at arbejde efter processer
 • Sætter høje mål og trives med at efterleve målsætninger målt på nøgletal via kundetilfredshed og performance
 • Har gode kommunikationsevner, hvor du kan kommunikere med både kunder og kolleger på tværs af virksomheden
 • Er proaktiv og ønsker at mestre opsøgende salg og mersalg til vores kunder
 • Løbende søger at udvikle dig selv både personligt og fagligt, og derfor er omstillingsparat og ikke mindst frisk på digital omstilling

Vi tilbyder

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er en af Danmarks største bilkoncerner som favner både salg, eftermarked og leasing af biler. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Som trainee tilbyder vi et afvekslende uddannelsesforløb inden for salg og rådgivning af værksteds- og serviceydelser via importøren, og du vil derfor få store muligheder for at udvikle dig både på et fagligt og personligt niveau. Du skal være indforstået med at indgå i et evalueringsforløb gennem vores importører i forbindelse med ansættelsen.

Sådan søger du stillingen

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Kaj Billeskov på tlf. 99 29 18 74 eller kabi@bn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.
Om os:

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Trainee
Bliv trainee indenfor eftermarkedet hos Bjarne Nielsen i Esbjerg video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg
Storegade 246
6705, Esbjerg Ø
Telefon: 76 13 85 00
Kontaktperson
Kaj Billeskov
Annonce ID: 19215
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Renault E Tech 2024 Med Pige
Indrykket 19. april 2024
Salgstrainee, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected hos Ejner Hessel A/S i Horsens

Vi søger lige nu en engageret og energisk salgstrainee til Renault, Dacia og Hessel Selected personbiler i Horsens.  Måske du allerede går og drømmer om en karriere i bilbranchen,…

Ejner Hessel A/S - Horsens
Autocentralen Ishøj Facade 2023
Indrykket 18. april 2024
Reservedelselev søges til en spændende uddannelse hos Volkswagen Ishøj - en del af Autocentralen

Vi gør hver dag vores bedste og brænder for, at servicere vores mekanikere på bedste vis og give vores mangeårige kunder den bedste service. Vi skal bruge, en reservedelselev der h…

Autocentralen A/S - Ishøj
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger 2024
Indrykket 16. april 2024
Vil du sælge biler? Så bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Ringkøbing

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Det kan du blive en del…

Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Toyota Yaris Cross Guld 2024
Indrykket 10. april 2024
Lærling / voksenlærling søges til vores skadescentre i alle 4 bilhuse hos ATbiler i Fredericia, Give, Horsens eller Vejle

Vil du være vores næste skades-superhelt? Vi leder efter sprudlende lærlinge / voksenlærlinge til vores skadecentre i alle 4 bilhuse! Er du klar til at kaste dig ud i en verden af…

ATbiler A/S
Semler Mobility 3 Pers
Indrykket 09. april 2024
Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi s…

Semler Mobility Ringsted
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger 2024
Indrykket 09. april 2024
Vil du lære at sælge biler? Bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Det kan du blive en del…

Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg