Ejner Hessel Logo Facade 2024

Eftermarkedskoordinator for tilbehør & reservedele søges til Ejner Hessel A/S i Aarhus

Motiveres du af ansvar, involvering og har du erfaring med tilbehør og reservedele i Bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede stilling som eftermarkedskoordinator i Aarhus.

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udfordrende job hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du bliver en del af det koncernens team i Aarhus, som består af 3 yderst kompetente og imødekommende kolleger, som varetager den centrale, administrative del af tilbehørs- og reservedelsområdet ved Ejner Hessel – på tværs af afdelinger, mærker og funktioner.

Du bliver også en del af den store Hessel-familie med ca.1.700 kolleger fordelt over vores 29 afdelinger. Du vil opleve, at Ejner Hessel A/S er en meget flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Du skal bl.a. varetage følgende opgaver som eftermarkedskoordinator:

 • Produktstyring af tilbehør og merchandise: Administration af pakker, prissætning og webshop.
 • Produktstyring af komplethjul og dæk: Administration af pakker, prissætning og webshop.
 • Sortiment udvikling i samarbejde med salgsafdeling, importører og leverandører.
 • Koordinering med marketing af salgsfremmende tiltag og markedsføring.
 • Tilbudsgivning til salgsafdeling og Fleet ifm. udbud.
 • Administrator og superbruger af systemer fra fabrik / importør, herunder intern uddannelse, onboarding, ERFA og support af afdelinger.
 • Procesoptimering og udvikling: Udarbejdelse af procesbeskrivelser samt Best Pratice og Hands On-implementering i afdelingerne.
 • Analyse af salg/performance på reservedele og tilbehør.
 • Indkøb af kampagnevarer samt øvrige specialordrer.
 • Udarbejdelse af anlægsordre-forslag til nye modeller.
Du er uddannet i Bilbranchen – formentligt som reservedelsekspedient. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende områder:
 • Produktstyring og tilbudsgivning af udstyr og tilbehør.
 • Backoffice systemadministration på eftermarkedet.
 • Udvikling og implementering af nye systemer og processer.
 • Kendskab til mærkerne Renault, Dacia eller Ford.

Dine kompetencer og personlige egenskaber omfatter:

 • Du er løsningsorienteret, udviklende, selvstændig, dreven, initiativrig og samtidig analytisk, detaljeorienteret og ikke mindst struktureret.
 • Du motiveres af ansvar og involvering i dagligdagen samt at se dit arbejde gøre en forskel og skabe resultater.
 • Du besidder it-flair, god systemforståelse og er superbruger af MS Office – specielt Excel, eller har forudsætninger og mod på at blive det.

Kontakt Eftermarkedschef for reservedele, Michael D. Rasmussen på mobil 51 40 83 10, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller du gerne vil høre mere om Ejner Hessel som arbejdsplads.

Ansættelsesstart vil være snarest muligt, men vi venter også gerne på den rette kandidat. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår - bl.a. i forhold til pension, sundhedsforsikring og kantineordning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger - heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle, og har senest i 2021 og 2022 overtaget importen af Mercedes-Benz lastbiler og busser i Denmark. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.650 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ejner Hessel Deres Billede Facade 2024
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Aarhus
Agerøvej 53
8381, Tilst
Telefon: 72 11 50 44
Kontaktperson
Michael D. Rasmussen
Annonce ID: 19442
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Mobility Booker Mand 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge

Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknol…

Semler Mobility Køge
Volkswagen Servicerådgiver Fabriksbillede 2 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Risskov

Leder du efter et spændende job hvor autoreservedele- og tilbehør går hånd i hånd med god kundeservice, udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø, så er denne ledige stilling som r…

Semler Mobility Risskov
Andersen Og Martini Facade Med Navn
Indrykket 22. april 2024
Reservedelsrådgiver søges til et super godt job med Tesla / Xpeng hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini i Greve søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder, teknikkere samt pladesmede. Afdelingen er autoriseret skadescenter på Kia, Ope…

Andersen & Martini A/S - Greve