Bjarne Nielsen Renault Hillerod

Energisk erhvervskonsulent i Nordsjælland

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Har du erfaring med at sælge varebiler? Og vil du være med til at skabe det bedste og mest foretrukne erhvervscenter i Nordsjælland? Så har vi stillingen til dig!

Vi søger en energisk erhvervskonsulent, der skal varetage opsøgende salg fra vores lokationer i Hillerød, Birkerød og Hørsholm. Vores mål er at skabe det bedste erhvervscenter i Nordsjælland, og det gør vi blandt andet gennem god service, det rette udvalg af varebiler og tilpasninger - og dig, som kan sælge hele pakken til vores kunder.

Daglige opgaver:

 • Rådgivning og udarbejdelse af tilbud indenfor erhvervssalg
 • Udarbejdelse af tilbud på finansiering og leasing
 • Opsøgende salg hos virksomheder
 • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
 • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Hvem er du?

Det er et krav, at du har erfaring med salg af varebiler, ligesom du skal have kørekort og kunne fremvise straffeattest. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er energisk, ambitiøs og drevet af at nå dine mål
 • Sætter en ære i at levere den gode kundeoplevelse
 • Arbejder godt med frihed under ansvar

Vi tilbyder:

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver. Vi vil skabe det bedste erhvervscenter i Nordsjælland, og der er stor ledelsesmæssig opbakning til projektet. For os er der et stort potentiale i Nordsjælland, og vores målsætning er at udvide vores markedsandele i regionen.

Vi har tre bilhuse i området i Birkerød, Hillerød og Hørsholm, og du får mulighed for at arbejde fra alle lokationer, men vil selvfølgelig også være meget ude af huset.

Det får du:

 • Muligheden for at opbygge et erhvervscenter i Nordsjælland
 • Gode kollegaer at sparre med både i området og i resten af koncernen
 • Attraktiv lønpakke

Du får reference til Jacob Poulsen, der er salgschef for erhverv. Her får du en erfaren sparringspartner og chef. Jacob har mere end 20 års erfaring med salg af varebiler, opbygninger og finansiering.

Stillingen er på 37 timer, og tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter gerne på den rette.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Sådan søger du stillingen:

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Charley Schibsbye på telefon 9929 1877 eller mail chsc@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Salg
Energisk erhvervskonsulent i Nordsjælland video
nielsen-car-group.jpg
Arbejdsgiver
Nielsen Car Group A/S - Birkerød
Birkerød Kongevej 37-39
3460, Birkerød
Telefon: 70 80 86 60
Kontaktperson
Charley Schibsbye
Annonce ID: 19094
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Volkswagen Rådgiver 2024
Indrykket 18. april 2024
Weekendmedhjælper søges til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling! Om jobbet Som weekendme…

Semler Mobility Ringsted
Skoda Broendby
Indrykket 18. april 2024
Skal du være vores nye Produkt- og leveringsspecialist hos Skoda Brøndby?

Er biler og kundeservice lige noget for dig? Og vil du være en del af vores engagerede salgsteam uden du skal sælge selve bilen, men sørger for at vores kunder får en fantastisk op…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger Og Køber 2024
Indrykket 16. april 2024
Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Har du…

Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Auto Forum Roskilde Facade
Indrykket 16. april 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Volkswagen hos Auto-Forum Roskilde A/S

Vi søger en skarp og passioneret salgskonsulent til vores Volkswagen salgsafdeling. Som salgskonsulent hos os, vil du være ansvarlig for salg af nye og brugte (primært) Volkswagen…

Auto-Forum Roskilde AS
Renault Trafic Van 2024
Indrykket 12. april 2024
Salgskonsulent for Renault varebiler søges til Ejner Hessel A/S i Aalborg

Vi søger en energisk og ”sulten” salgskonsulent til Renault varebiler i vores Aalborg-afdeling, der bl.a. er autoriseret værksted og forhandler af Renault person- og varebiler. Du…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Salg14
Indrykket 12. april 2024
Vi søger en Salgstrainee M/K der brænder for at gøre karriere i bilbranchen og blive en del af vores salgsteam i Ballerup

Salgstrainee søges salg af vores fantastiske kvalitetsbiler: Mazda, Subaru samt Isuzu Om dig: Mødestabil og kan arbejde fast hver søndag samt enkelte hele weekender i løbet af åre…

Rafn-Larsen Automobiler