Iveco Lastbil 2022

Garantiansvarlig søges til IVECO i Odense

Vi opgraderer vores værkstedsadministration og søger derfor endnu en Værkstedassistent med garantiansvar til vores afdeling i Odense.

Er du en service-minded teamplayer, der motiveres af vejen til målet, så er det dig vi søger!

Afdelingen i Odense er ejet og drevet af IVECO selv. Til daglig arbejder der ca. 30 medarbejdere i huset fordelt på værksted, reservedele, salg og administration. Vi arbejder med hele vores modelprogram af Daily, S-WAY, X.WAY og Eurocargo på diesel, gas, el- og brint, hvorfor arbejdsopgaver og udfordringer er alsidige og spændende.

I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med vores nuværende Garantiansvarlig om behandlingen af reklamations- og garantisager. Dette er en opgave, som har en stor berøringsflade og vi lægger derfor stor vægt på evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. Det er vigtigt, du har et godt øje for detaljer og motiveres af vejen til målet, som til tider indebærer at forbedre processer og procedurer i værkstedet og være personen, der kickstarter det og følger det helt til dørs.

Du skal også have forståelse for vigtigheden af god kvalitet i hver opgave og hvordan kvaliteten af dit arbejde påvirker arbejdet fra dine kolleger samt kundeservice og tilfredshed.

Som det eneste direkte ejede værksted i Danmark er det vigtigt for IVECO, at lokationen i Odense går forrest som rollemodel for vores forhandlerdrevne salgs- og serviceenheder. Derfor er service og kvalitet vigtige fokuspunkter i jobbet.


Det er særligt vigtigt for os, at du har fokus på nedenstående opgaver:

  • Behandling og afregning af garantisager
  • Vejledning af kunder og kolleger ift. garantiregler
  • Deltagelse i videreudviklingen af garantiprocesser


Herudover vil du til tider også skulle varetage værkstedsassistentopgaver såsom kundemodtagelse, indskrivning og planlægning af opgaver, udfærdigelse af arbejdskort og øvrige forefaldende administrative opgaver.

Indgangsvinklen til jobbet kan være mange og har du erfaring fra et lignende job, basisviden om biler eller en uddannelse inden for autobranchen, er det et plus, men det er ikke et krav.

Den ideelle kandidat motiveres af at arbejde sammen med andre og vejlede kollegaer omkring bl.a. garantiregler. Derudover har den ideelle kandidat gode computer- og kommunikationsfærdigheder, gode problemløsnings- og administrative færdigheder, samt er i stand til at prioritere opgaver, multitaske og overholde deadlines, samtidig med at de fokuserer på kvalitet.


Vi tilbyder:

  • En spændende stilling i en stor international koncern hvor mulighederne for udvikling er mange og hvor du kommer til at arbejde med et velkendt brand i branchen
  • Et selvstændigt job med ansvar for egen dagligdag
  • Et godt socialt arbejdsmiljø med en uformel og direkte omgangstone
  • Kompetente, engagerede og dygtige kollegaer, som vil hjælpe dig til at vokse med opgaverne
  • Gode fysiske rammer og god frokostordning
  • Udfordringer og mulighed for efteruddannelse
  • En attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring


Din ansøgning:
Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Filialchef Bo Bogetoft Christiansen på tlf. 22 29 50 73.

Du kan sende os din ansøgning og dit CV ved at klikke på ansøgningslinket her på siden

Søg stillingen allerede i dag, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


IVECO Danmark
IVECO, er en global producent af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer, bybusser og rutebiler, brandslukningskøretøjer, forsvarskøretøjer og terrængående køretøjer til bygge- og minearbejde. IVECO har produktionssteder i 11 lande i hele Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor de fremstiller køretøjer med de nyeste avancerede teknologier. Salgs- og servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support, uanset hvor et IVECO køretøj er på arbejde. IVECO er forpligtet til sikker, effektiv og bæredygtig mobilitet og arbejder på at udvikle teknologiske løsninger, der respekterer både mennesker og miljø. IVECO har investeret i udviklingen af ​​alternative drivsystemer i over 30 år.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
iveco.jpg
Arbejdsgiver
IVECO Danmark A/S
Krumtappen 10
5260, Odense
Telefon: 63 95 20 00
Kontaktperson
Bo Bogetoft Christiansen
Annonce ID: 17751
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 22. juli 2024
Garantikonsulent til Garanti afdelingen hos Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Har du et roligt overblik, god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT,…

Semler Gruppen A/S