Ejner Hessel Serviceaftale 1 2024

Juniorsalgskonsulent, Midtjylland, søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel i Brande

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye juniorsalgskonsulent til lastbiler i Midtjylland.

Vi forestiller os at du enten er nyuddannet salgskonsulent inden for bilbranchen eller også kommer du fra en anden branche i salgsverdenen, hvor du nu er klar på nye og spændende udfordringer i bilbranchen.

Vi søger en engageret, nysgerrig og ambitiøs kollega, der primært vil være tilknyttet vores afdeling i Brande. Vi oplever en fortsat stor efterspørgsel på Mercedes-Benz lastbiler og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt – så hvis du har ambitionerne, energien og forudsætningerne, så er det måske dig, som vi leder efter til vores midtjyske afdelinger.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du vil have stor kontakt med kunder såvel som kolleger. Som medarbejder hos Ejner Hessel vil du opleve en meget høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Helt konkret vil din nærmeste leder Andreas Frydkjær ikke have sin daglige gang i Brande, hvorfor vi forventer, at du kan drive lastbilsalget i Midtjylland sammen med dine øvrige kolleger.

Du bliver en del af en Ejner Hessel-koncernen med over 1.700 kolleger fordelt på vores 30 afdelinger rundt om i landet, som blandt andet består af et stærkt, internt salgsnetværk af kolleger. Som en del af lastbilsalgs-teamet vil du derfor altid være klædt på til at imødekomme kundernes behov – før, under og efter salget.

Vi tilbyder yderligere attraktive ansættelsesvilkår, herunder sundhedssikring, fri telefon og bil. Vilkår forhandles individuelt og tiltrædelse sker efter aftale.

Du er…

  • Videbegærlig og klar på at lære en masse om de tunge køretøjer, herunder lastvognsmekanik og relaterede områder.
  • En selvstændig og engageret person, som har lyst til at bidrage positivt til vores salgsteam.
  • God til at navigere i digitale systemer og programmer, hvorfor det også falder dig naturligt hurtigt at lære nye systemer.
  • Ekstremt serviceminded og empatisk – du er klar på at give alle kunder en ekstraordinær oplevelse.
  • God til at skabe kontakt og det falder dig naturligt at netværke og være opsøgende ift. salg samt mer- og gensalg.
  • Initiativrig og brænder for at skabe resultater - ligesom os!
  • Omstillingsparat og nysgerrig i et foranderligt marked, hvor du gerne har stor interesse i elektriske lastbiler.
  • Endelig er det en fordel, hvis du er lokal forankret og har et godt netværk i Midtjylland.

Kan du se dig selv ved os?

Hvis ja, så send os en ansøgning og dit CV. Du er velkommen til at kontakte salgschef for lastbiler, Andreas Frydkjær på mobil 41 74 55 52, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, XPENG, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 30 afdelinger - heraf 18 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.700 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Mercedes Benz Trucks Actos L Fabrik 2023
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Brande
Jyllandsvej 4
7330, Brande
Telefon: 72 11 61 00
Kontaktperson
Andreas Frydkjær
Annonce ID: 19843
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 11. juli 2024
Weekendmedhjælper til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores afdeling i Ringsted med tiltrædelse hurtigst muligt.…

Semler Mobility Ringsted
Brdr. Hosbond Aalborg Ford Gul 2024
Indrykket 11. juli 2024
Sælger søges til Ford Brdr. Hosbond Aalborg

Er du en dygtig og erfaren bilsælger med gode salgsresultater i rygsækken, så er det måske dig vi leder efter til vores FordStore i Aalborg. Vi står på tærsklen til en meget spænde…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Ford Explorer Hero Fabrik 2024
Indrykket 09. juli 2024
Ford salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Vil du være en del af en succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du det er sjovt at sælg…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Mercedes Benz Varebiler 3 2024
Indrykket 08. juli 2024
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en…

Ejner Hessel A/S - Aars
Børge Hansen Skanderborg Facade
Indrykket 04. juli 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Vi søger en energisk SÆLGER med nogle års erfaring til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën samt tilbehør, finansiering o.s.v. Lidt om jobbet Du vil indgå i et salgsteam, hv…

Børge Hansen Automobiler A/S
Porsche 718 Spyder 2024
Indrykket 28. juni 2024
Salgsrådgiver søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center København