Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger Og Køber 2024

Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Har du erfaring med salg og meget gerne fra bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til vores Bjarne Nielsen-bilhus i Ringkøbing. Her er vi forhandler af nye Ford, ligesom vi sælger mange brugte biler.

Vi søger en skarp salgskonsulent, der kan afdække kundens behov og ikke blot finde den rette bil, men også sælge finansiering, forsikring og serviceaftale. Vores kunder skal have en god oplevelse, lige fra de kontakter os første gang. Du ved derfor, hvordan man giver et godt førstehåndsindtryk og følger op – også efter handlen. For hver tilfreds kunde er der potentiale for, at de anbefaler os videre, og det er vigtigt for at styrke vores forretning.

Vi er et mindre bilhus, og vi holder fokus på det gode købmandsskab. Du skal derfor have fingeren på pulsen og vide, hvad der rører sig i markedet, så du kan købe og sælge bilerne til de helt rigtige priser.

Hvem er du?

Du skal kunne trives med klare mål og opfølgning på KPI’er, og du er selv med til at sætte målene. Der er mange muligheder i koncernen for den rette kandidat, og der tilbydes efteruddannelse både internt og eksternt.

Som sagt er salgserfaring nødvendig og meget gerne fra bilbranchen. Hvis du kan fremvise stærke salgsresultater særligt på finansiering, har du en stor fordel. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er smilende og kan give et godt førstehåndsindtryk
  • Kan arbejde struktureret og bliver motiveret af at skabe resultater
  • Er teamplayer med stort T
  • Tager ansvar for egne handlinger og står på mål for de resultater, du skaber
  • Ønsker at udvikle dit potentiale

Endelig skal du kunne arbejde, når kunderne er der. Det vil også sige weekender. I Ringkøbing har vi åbent om søndagen. Stillingen er på fuld tid, og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

I koncernen Nielsen Car Group har vi brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Sådan søger du stillingen

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Salgschef Aksel Weiss på telefon 31 21 75 90 eller mail: akny@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!
Om os:

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Bogholderi Person Med Pen
Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Skaadsmosevej 20
6950, Ringkøbing
Telefon: 97 32 44 23
Kontaktperson
Aksel Weiss
Annonce ID: 19563
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Erhvervsælger 2024
Indrykket 21. maj 2024
Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg! Vi søger en proaktiv og relationsorienteret salgsprofil, der brænder for at opsøge nye…

Semler Mobility Køge
Rodi's Autocenter Facade 2024
Indrykket 21. maj 2024
Leasingkonsulent / Bilsælger søges til Rodi´s Autocenter i Næstved

Vi vækster og søger derfor en målrettet leasingkonsulent / bilsælger, som kan styrke vores team med salg og leasing af nyere og brugte personbiler. Dine ansvarsområder bliver bland…

Rodi's Autocenter
Ejner Hessel Serviceaftale 1 2024
Indrykket 17. maj 2024
Juniorsalgskonsulent, Midtjylland, søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel i Brande

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye juniorsalgskonsu…

Ejner Hessel A/S - Brande
Autohuset Vestergaard Sælger Ved hvid bil
Indrykket 17. maj 2024
Brugtvognsansvarlig og salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard i Horsens

Har du mod på at tage ansvaret for vores køb og salg af brugte biler – og har du allerede solid erfaring som salgskonsulent indenfor bilbranchen? I rollen som Brugtvognsansvarlig o…

Autohuset Vestergaard A/S - Horsens
Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024
Indrykket 16. maj 2024
Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er vare…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Peugeot E 3008 2024
Indrykket 16. maj 2024
Bilsalgskonsulent søges til Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger til snarlig tiltrædelse en passioneret og uddannet bilsalgskonsulent til en spændende hverdag i et velbeliggende bilhus i Svendborg, hvor vi sælger og servicerer Peugeot,…

C. A. Larsen Automobiler A/S - Svendborg