Bjarne Nielsen Kvindelig Salgsrådgiver 2024

Kan du sælge nye og brugte biler? Vi søger en erfaren salgskonsulent til Bjarne Nielsen i Birkerød

Har du erfaring med salg og opkøb af nye og brugte biler? Så er det måske dig, vi søger hos Bjarne Nielsen i Birkerød. Her har vi brug for en skarp salgskonsulent, der kan afdække hele kundens behov og sælge biler med både finansiering, forsikring, opladnings- og serviceaftaler.

Vi er nyvognsforhandler af Ford og Kia men især salget af brugte biler fylder mere og mere i bilhuset, hvor vores målsætning er at tilbyde byens stærkeste udvalg af brugte biler. Det vil derfor naturligt blive en stor del af din hverdag, hvor du også vil have fokus på at finde og opkøbe brugte biler til videresalg i vores bilhus.

Vores omsætningshastighed er afgørende. Det er vigtigt, at du ved, hvad der rører sig i markedet, og du kan købe og sælge bilerne til de rigtige priser. Det handler om godt købmandskab, og hos os får du alle muligheder for at skærpe og udvikle din sans for en god handel og dermed skabe de bedste betingelser for en god og lønsom forretning.

Du kommer til at indgå i et ungt men erfarent team af salgskonsulenter, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde, og hvor vi spiller hinanden bedre - både på og uden for arbejdet, hvor vi ofte mødes til fælles sociale arrangementer eller sportsaktiviteter.

Hvem er du?

Du har erfaring som salgskonsulent af brugte biler og trives med klare mål og opfølgning på KPI’er, og går 110% efter at nå dem. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er smilende og giver et godt førstehåndsindtryk
  • Arbejder struktureret og bliver motiveret af at skabe resultater
  • Er teamplayer med stort T
  • Tager ansvar for egne handlinger og står på mål for de resultater, du skaber
  • Ønsker at udvikle dit potentiale

Endelig skal du kunne arbejde, når kunderne er der. Dette indebærer selvfølgelig arbejde i udvalgte weekender og på helligdage. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med telefon, pension, provision, sundhedsforsikring samt mulighed for firmabil.

Stillingen er på fuld tid, og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Sådan søger du stillingen

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte filialchef Charley Schibsbye på telefon 99 29 18 77 eller mail: chsc@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os:

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Bogholderi Person Med Pen
Kan du sælge nye og brugte biler? Vi søger en erfaren salgskonsulent til Bjarne Nielsen i Birkerød video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Birkerød
Birkerød Kongevej 37 - 39
3460, Birkerød
Telefon: 70 80 86 60
Kontaktperson
Charley Schibsbye
Annonce ID: 19991
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 11. juli 2024
Weekendmedhjælper til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores afdeling i Ringsted med tiltrædelse hurtigst muligt.…

Semler Mobility Ringsted
Brdr. Hosbond Aalborg Ford Gul 2024
Indrykket 11. juli 2024
Sælger søges til Ford Brdr. Hosbond Aalborg

Er du en dygtig og erfaren bilsælger med gode salgsresultater i rygsækken, så er det måske dig vi leder efter til vores FordStore i Aalborg. Vi står på tærsklen til en meget spænde…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Ford Explorer Hero Fabrik 2024
Indrykket 09. juli 2024
Ford salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Vil du være en del af en succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du det er sjovt at sælg…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Mercedes Benz Varebiler 3 2024
Indrykket 08. juli 2024
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en…

Ejner Hessel A/S - Aars
Børge Hansen Skanderborg Facade
Indrykket 04. juli 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Vi søger en energisk SÆLGER med nogle års erfaring til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën samt tilbehør, finansiering o.s.v. Lidt om jobbet Du vil indgå i et salgsteam, hv…

Børge Hansen Automobiler A/S
Porsche 718 Spyder 2024
Indrykket 28. juni 2024
Salgsrådgiver søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center København