Bjarne Nielsen Renault Hillerod

Kan du sælge Transit? Moderne Ford-bilhus søger erhvervssælger til vores bilhus i Køge

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervssælger til vores bilhus i Køge, hvor vi blandt andet forhandler Ford.

Ford er blandt de førende varebilsmærker, og deres Transit Custom var den mest solgte bil i Danmark sidste år. Ford er desuden den mest solgte varebil de seneste otte år, og du får dermed et stærkt brand at arbejde med.

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Måske kommer du fra en tilsvarende stilling og har allerede opbygget et netværk af relationer - det vil naturligvis være en fordel.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Opsøgende salg af varebiler og serviceydelser til nye såvel som eksisterende kunder
 • Salg af totalløsninger inden for finansiering, service og opbygninger
 • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
 • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents

Hvem er du?

Som person er du:

 • Resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder
 • Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo
 • Engageret, smilende, udadvendt og imødekommende over for vores kunder og kolleger
 • Erfaren og har arbejdet med B2B-salg og CRM-systemer

Vi tilbyder:

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver. Vi har et mål om at være Sjællands bedste erhvervsafdeling, og det får vi ved, at kundetilfredsheden er høj. Du vil indgå i et team af otte andre sælgere med meget erfaring. Vi er forskellige og bruger hinanden i hverdagen.

Det får du:

 • Muligheden for at arbejde med et af de stærkeste brands indenfor varebiler
 • Gode kollegaer og mange sociale arrangementer
 • Attraktiv lønpakke
 • Løbende relevante kurser og uddannelser

Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Køge-afdeling holder vi åbent både lørdag og søndag.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Stillingen er på 37 timer.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte salgschef Carsten Furman Ruhnau på telefon 9929 1988 eller mail: cafu@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ford Transit Custom Van 2024
Kan du sælge Transit? Moderne Ford-bilhus søger erhvervssælger til vores bilhus i Køge video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Køge
Tangmosevej 108
4600, Køge
Telefon: 56 67 70 00
Kontaktperson
Carsten Furman Ruhnau
Annonce ID: 19083
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Volkswagen Rådgiver 2024
Indrykket 18. april 2024
Weekendmedhjælper søges til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling! Om jobbet Som weekendme…

Semler Mobility Ringsted
Skoda Broendby
Indrykket 18. april 2024
Skal du være vores nye Produkt- og leveringsspecialist hos Skoda Brøndby?

Er biler og kundeservice lige noget for dig? Og vil du være en del af vores engagerede salgsteam uden du skal sælge selve bilen, men sørger for at vores kunder får en fantastisk op…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger Og Køber 2024
Indrykket 16. april 2024
Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Har du…

Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Auto Forum Roskilde Facade
Indrykket 16. april 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Volkswagen hos Auto-Forum Roskilde A/S

Vi søger en skarp og passioneret salgskonsulent til vores Volkswagen salgsafdeling. Som salgskonsulent hos os, vil du være ansvarlig for salg af nye og brugte (primært) Volkswagen…

Auto-Forum Roskilde AS
Renault Trafic Van 2024
Indrykket 12. april 2024
Salgskonsulent for Renault varebiler søges til Ejner Hessel A/S i Aalborg

Vi søger en energisk og ”sulten” salgskonsulent til Renault varebiler i vores Aalborg-afdeling, der bl.a. er autoriseret værksted og forhandler af Renault person- og varebiler. Du…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Salg14
Indrykket 12. april 2024
Vi søger en Salgstrainee M/K der brænder for at gøre karriere i bilbranchen og blive en del af vores salgsteam i Ballerup

Salgstrainee søges salg af vores fantastiske kvalitetsbiler: Mazda, Subaru samt Isuzu Om dig: Mødestabil og kan arbejde fast hver søndag samt enkelte hele weekender i løbet af åre…

Rafn-Larsen Automobiler