Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024

Kan du sælge Transit og Master? Vi søger en dygtig Erhvervskonsulent til vores store bilhus i Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.


Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en erhvervskonsulent til vores bilhus i Esbjerg. Herfra skal du dække Syd- og Sønderjylland.

Vi forhandler nye varebiler fra både Ford og Renault, som er blandt de stærkeste brands på markedet. Ford har været den mest solgte varebil de seneste otte år, mens Renault er blandt de førende europæiske varebilsproducenter. Derudover har vi et udvalg af brugte varebiler fra alle mærker.

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Måske kommer du fra en tilsvarende stilling og har allerede opbygget et netværk - det vil naturligvis være en fordel, men det kan også være, du er ny som erhvervskonsulent, men har gå-på-mod og ønsker at lære.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Opsøgende salg af varebiler og serviceydelser til nye såvel som eksisterende kunder i Esbjerg og resten af Syd- og Sønderjylland
 • Salg af totalløsninger inden for finansiering, service og opbygninger
 • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
 • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents

Hvem er du?

Du har erfaring som salgskonsulent og også meget gerne erfaring som erhvervskonsulent. Som person er du:

 • Resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder
 • Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo
 • Engageret, smilende, udadvendt og imødekommende over for vores kunder og kolleger
 • Erfaren og har arbejdet med B2B-salg og CRM-systemer (vil være en fordel)

Vi tilbyder:

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver. Du kommer til at få et netværk af erhvervskonsulenter fra resten af koncernen. I bilhuset i Esbjerg bliver din hverdag med et team af erhvervskonsulenter og salgskonsulenter med fokus på salg af personbiler. Vi bruger hinanden meget i hverdagen.

Det får du:

 • Muligheden for at arbejde med to af de stærkeste brands indenfor varebiler
 • Gode kollegaer og sociale arrangementer
 • Attraktiv lønpakke med mulighed for firmabil
 • Løbende relevante kurser og uddannelser


Der kan forekomme kundeevents og andre arrangementer udenfor normal arbejdstid.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Stillingen er på 37 timer.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte filialchef Søren Havn Rasmussen på telefon 9929 1932 eller mail: sohr@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Salg
Kan du sælge Transit og Master? Vi søger en dygtig Erhvervskonsulent til vores store bilhus i Esbjerg video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg
Storegade 229
6705, Esbjerg
Telefon: 75 14 21 11
Kontaktperson
Søren Havn Rasmussen
Annonce ID: 19499
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Erhvervsælger 2024
Indrykket 21. maj 2024
Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg! Vi søger en proaktiv og relationsorienteret salgsprofil, der brænder for at opsøge nye…

Semler Mobility Køge
Rodi's Autocenter Facade 2024
Indrykket 21. maj 2024
Leasingkonsulent / Bilsælger søges til Rodi´s Autocenter i Næstved

Vi vækster og søger derfor en målrettet leasingkonsulent / bilsælger, som kan styrke vores team med salg og leasing af nyere og brugte personbiler. Dine ansvarsområder bliver bland…

Rodi's Autocenter
Ejner Hessel Serviceaftale 1 2024
Indrykket 17. maj 2024
Juniorsalgskonsulent, Midtjylland, søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel i Brande

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye juniorsalgskonsu…

Ejner Hessel A/S - Brande
Autohuset Vestergaard Sælger Ved hvid bil
Indrykket 17. maj 2024
Brugtvognsansvarlig og salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard i Horsens

Har du mod på at tage ansvaret for vores køb og salg af brugte biler – og har du allerede solid erfaring som salgskonsulent indenfor bilbranchen? I rollen som Brugtvognsansvarlig o…

Autohuset Vestergaard A/S - Horsens
Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024
Indrykket 16. maj 2024
Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er vare…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Peugeot E 3008 2024
Indrykket 16. maj 2024
Bilsalgskonsulent søges til Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger til snarlig tiltrædelse en passioneret og uddannet bilsalgskonsulent til en spændende hverdag i et velbeliggende bilhus i Svendborg, hvor vi sælger og servicerer Peugeot,…

C. A. Larsen Automobiler A/S - Svendborg