Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024

Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.


Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en erhvervskonsulent til vores store og moderne bilhus i Herning.

Vi forhandler nye varebiler fra både Ford og Renault, som er blandt de stærkeste brands på markedet. Ford har været den mest solgte varebil de seneste otte år, mens Renault er blandt de førende europæiske varebilsproducenter. Derudover har vi et udvalg af brugte varebiler fra alle mærker.

Som erhvervskonsulent er du ude i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Måske kommer du fra en tilsvarende stilling og har allerede opbygget et netværk - det vil naturligvis være en fordel, men det kan også være, du er ny som erhvervskonsulent, men har gå-på-mod og ønsker at lære.

Dit daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Opsøgende salg af varebiler og serviceydelser til nye såvel som eksisterende kunder i Herning og omegn
 • Salg af totalløsninger inden for finansiering, service og opbygninger
 • Løbende ajourføring af kundedatabasen via CRM-system og salgsrapportering
 • Aktiv deltagelse i udstillinger, kurser og salgsfremmende kundeevents

Hvem er du?

Som person er du:

 • Resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder
 • Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo
 • Engageret, smilende, udadvendt og imødekommende over for vores kunder og kolleger
 • Erfaren og har arbejdet med B2B-salg og CRM-systemer (vil være en fordel)

Vi tilbyder:

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver. Du kommer til at få et netværk af erhvervskonsulenter fra resten af koncernen, hvor dine nærmeste kolleger er i Bilernes Hus i Silkeborg. I bilhuset i Herning bliver din hverdag med et team af salgskonsulenter, som har fokus på salg til private. Vi bruger hinanden meget i hverdagen.

Det får du:

 • Muligheden for at arbejde med to af de stærkeste brands indenfor varebiler
 • Gode kollegaer og sociale arrangementer
 • Attraktiv lønpakke med mulighed for firmabil
 • Løbende relevante kurser og uddannelser

Der kan forekomme kundeevents og andre arrangementer udenfor normal arbejdstid.

Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Stillingen er på 37 timer.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte filialchef Dennis Kowal Kristiansen på telefon 9929 1952 eller mail: dekk@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Billede Med Logo 2024
Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Herning
Silkeborgvej 110
7400, Herning
Telefon: 96 26 24 68
Kontaktperson
Dennis Kowal Kristiansen
Annonce ID: 19817
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Mobility Volkswagen Rådgiver 2024
Indrykket 24. juni 2024
Salgsrådgiver til Volkswagen København - en del af Semler Mobility

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye…

Semler Mobility København
Bjarne Nielsen Sælger 2024
Indrykket 18. juni 2024
Kia-ansvarlig søges til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus i Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Har du godt styr på dit købmandsskab? Og kan du sælge biler i midten af Jylland? Så kan du roligt læse videre. Hos Bilernes Hus…

Bilernes Hus A/S
Bjarne Nielsen Kvindelig Salgsrådgiver 2024
Indrykket 18. juni 2024
Kan du sælge nye og brugte biler? Vi søger en erfaren salgskonsulent til vores afdeling i Birkerød

Har du erfaring med salg og opkøb af nye og brugte biler? Så er det måske dig, vi søger hos Bjarne Nielsen i Birkerød. Her har vi brug for en skarp salgskonsulent, der kan afdække…

Bjarne Nielsen A/S - Birkerød
Ejner Hessel Sælger Renault Mike 2024
Indrykket 13. juni 2024
Salgskonsulent for personbiler søges til Renault, Dacia og Hessel Selected hos Ejner Hessel i Horsens

Vi søger lige nu en engageret, serviceminded og erfaren salgskonsulent til Renault og Dacia personbiler samt Hessel Selected i Horsens. Måske du i dag sidder i en lignende stilling…

Ejner Hessel A/S - Horsens (Renault & Dacia)
Bayern Autogroup Servicerådgiver
Indrykket 07. juni 2024
Salgssupporter til Bayern AutoGroup - BMW & MINI Aalborg

Bliv en del af at af Jylland’s bedste premium bilhuse & den største BMW & MINI forhandlerkæde i Danmark! Er du struktureret og glad for at skabe gode kundeoplevelser? Har d…

Bayern AutoGroup A/S - Aalborg
Semler Erhvervsælger 2024
Indrykket 07. juni 2024
Salgschef søges til Volkswagen varebiler i Semler Mobilitys Storkundekontor i Brøndby

Har du en stærk salgsbaggrund og får du  energi af det opsøgende salg? Er du god til at dyrke langvarige forretningsrelationer og har erfaring med udbud og salg til store kunder?El…

Semler Mobility Brøndby