Bjarne Nielsen Sælger 2024

Kia-ansvarlig søges til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus i Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Har du godt styr på dit købmandsskab? Og kan du sælge biler i midten af Jylland? Så kan du roligt læse videre.

Hos Bilernes Hus i Silkeborg søger vi lige nu en super skarp salgskonsulent, der bliver Kia-ansvarlig. Vi er autoriseret forhandler af nye Kia, som du får ansvaret for, og du kommer til at referere til vores salgschef, Andreas Nørgaard.

Vi tilbyder en stilling i et af de mest moderne og flotte bilhuse i området – måske endda i hele landet. Og vi har store ambitioner for både vores nybilssalg og salget af brugte biler.

Vi har brug for, at du blandt andet er skarp på følgende:

  • Forståelse for tal og købmandsskab
  • At holde fokus i en travl hverdag
  • Rådgivning af kunder i vores bilhus og håndtering af leads
  • Skabe en god kundeoplevelse – vi lever af tilfredse kunder
  • Udarbejdelse af tilbud - både i forbindelse med køb, leasing og finansiering
  • Prissætning af byttebiler

Hvem er du:

Som Kia-ansvarlig skal du have erfaring med at sælge biler, og du skal kunne indfri dit personlige salgsbudget - herunder også salg af serviceaftaler og finansiering - og naturligvis sikre høj kvalitet i alle handler. Men du skal fremfor alt være hurtig til at scanne kundens behov og til at pejle dig ind på, i hvilken retning bildrømmene kører for den enkelte kunde.

Personligt er du smilende, udadvendt og serviceminded. Du sætter en ære i dit arbejde, og du brænder for at levere kundeservice af allerhøjeste karakter. Det er nemlig tilfredse kunder, vi lever af.

Det får du:

Vi tilbyder et godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer (fast løn og provision) samt en attraktiv pensionsordning. Du skal være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. Vi har åbent alle ugens syv dage, så skæve tidspunkter må påregnes.

Hos Bilernes Hus bliver du en del af en stor bilkoncern, Nielsen Car Group, der har brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk og Motorpoint. Der er mange udviklingsmuligheder i koncernen, og vi brænder for at gøre en forskel. Vi skal tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Vi har en moderne ledelsesform, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Tiltrædelse snarest - men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Sådan søger du stillingen

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte salgschef Andreas Nørgaard på mail: anno@bilerneshus.dk eller tlf. 7210 0633 eller filialchef Thomas Stenstrup på mail: thst@bilerneshus.dk eller på tlf. 8188 8455 (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Søg jobbet hos Bilernes Hus A/S

Send ansøgning
Bilernes Hus Salgsafdeling
Kia-ansvarlig søges til Danmarks største bilhus – Bilernes Hus i Silkeborg video
bilernes-hus.jpg
Arbejdsgiver
Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600, Silkeborg
Telefon: 72 100 200
Kontaktperson
Andreas Nørgaard
Thomas Stenstrup
Annonce ID: 20069
Ansøgningsfrist: 30. juli 2024
Indrykket: 18. juni 2024
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 11. juli 2024
Weekendmedhjælper til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores afdeling i Ringsted med tiltrædelse hurtigst muligt.…

Semler Mobility Ringsted
Brdr. Hosbond Aalborg Ford Gul 2024
Indrykket 11. juli 2024
Sælger søges til Ford Brdr. Hosbond Aalborg

Er du en dygtig og erfaren bilsælger med gode salgsresultater i rygsækken, så er det måske dig vi leder efter til vores FordStore i Aalborg. Vi står på tærsklen til en meget spænde…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Ford Explorer Hero Fabrik 2024
Indrykket 09. juli 2024
Ford salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Vil du være en del af en succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du det er sjovt at sælg…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Mercedes Benz Varebiler 3 2024
Indrykket 08. juli 2024
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en…

Ejner Hessel A/S - Aars
Børge Hansen Skanderborg Facade
Indrykket 04. juli 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Vi søger en energisk SÆLGER med nogle års erfaring til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën samt tilbehør, finansiering o.s.v. Lidt om jobbet Du vil indgå i et salgsteam, hv…

Børge Hansen Automobiler A/S
Porsche 718 Spyder 2024
Indrykket 28. juni 2024
Salgsrådgiver søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center København