Ejner Hessel Mekaniker Nikolaj 2024

Klargøringstekniker for Mercedes-Benz personbiler (aftenhold) søges til Ejner Hessel i Roskilde

Vi søger en klargøringstekniker til en nyoprettet stilling på vores aftenhold i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz personbiler.

Aftenholdet arbejder på en fire dages uge: mandag til torsdag kl. 15.30 – kl. 23.30. Vi har travlt i afdelingen og derfor håber vi på en snarlig tiltrædelse. Måske du lige nu går på et værksted som automontør eller mekaniker og drømmer om mere fleksible arbejdstider og spændende, nye udfordringer i et stort og moderne bilhus?

Vi kan tilbyde dig:

  • Attraktive vilkår med en god grundløn, fritvalgskonto, pension samt den højeste overtidssats for alle overarbejdstimer.
  • Kort arbejdsuge fordelt på 4 eftermiddage / aftener (mandag til torsdag kl. 15.30 – kl. 23.30. inkl. 30 minutters, selvbetalt, aftenpause).
  • 116 flinke og dygtige kolleger i Roskilde samt 1.700 Hessel-kolleger fordelt på vores 29 afdelinger rundt om i landet.
  • Et spændende job med teknisk klargøring af nye Mercedes-Benz personbiler.
  • En hverdag i et stort, moderne bilhus, hvor både rammerne, humoren og ambitionerne er i orden.

Du er...

  • Udlært automontør eller personbilsmekaniker.
  • Grundig og sætter derfor en ære i at levere et håndværk af højeste kvalitet.
  • Selvstændig og klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.

Kontakt værkstedschef Michael Olsen på telefon 73 11 70 40, hvis det lyder som noget for dig, eller du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger - heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle, og har senest i 2021 og 2022 overtaget importen af Mercedes-Benz lastbiler og busser i Denmark. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.650 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ejner Hessel Logo Facade 2024
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Roskilde
Københavnsvej 299
4000, Roskilde
Telefon: 73 11 70 00
Kontaktperson
Michael Olsen
Annonce ID: 19690
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Autohuset Vestergaard Klargøring 2024
Indrykket 05. juli 2024
Klargøringsmedarbejder søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Søger du nye udfordringer og betyder sammenhold, arbejdsglæde og personlig udvikling noget for dig i din faglige hverdag? Så har du nu muligheden for at blive en del af et rigtig s…

Autohuset Vestergaard A/S - Nærum
Klargoring07
Indrykket 20. juni 2024
Klargøringsmedarbejdere søges til Semler Mobility på Amager og Valby

Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker på et moderne værksted? Er du serviceminded og trives med praktiske opgaver? - Så er denne stilling muligvis lige dig. Om job…

Semler Mobility Amager