Audi 3 Biler 2022

Kundemodtager søges til Audi - Semler Mobility i Aalborg

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted fra vores Audi kundemodtagelse?  

Så er du muligvis vores nye kundemodtager, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Du bliver en del af et erfarent team på 12 medarbejdere, som består af kolleger fra Intern værksted, Pladeværkstedet samt servicerådgiver teamet. 

Teamet arbejder tæt sammen i hverdagen og har et professionelt og godt sammenhold, som du kan se frem til at blive en del af.

Teamet hjælper hinanden på bedst muligvis, således at kunden får den bedste oplevelse og får sit behov opfyldt. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Professionel betjening af kunder, som kommer til værkstedet
  • Sikre at fælles mail og telefoner bliver besvaret
  • Sørge for at kundeaftaler bliver overholdt
  • Løbende kontakt med værkstedet

Vores nye kollega

Du kan bidrage til teamet med din strukturerede arbejdsstil og gode samarbejdsevner. Dit flair for gode kundeoplevelser kommer til udtryk, når du modtager kunden professionelt, lyttende og med godt humør.
Med dit gå-på-mod formår du at holde fokus på såvel kundemodtagelsen i et til tider hektisk miljø, som på de administrative opgaver, der kræver dit overblik og sans for detaljer.

Du brænder for god kundeservice. Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du har nemlig et kæmpe servicegen, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Det er et krav at du har kørekort.

Om os

Semler Mobility i Aalborg servicerer og forhandler Audi, Volkswagen, SKODA. Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder, en attraktiv pensionsordning samt sundhedssikring.

Semler Mobility i Aalborg er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring i bilbranchen og har mere end 3.200 dedikerede medarbejdere.

Lyder det som noget for dig?

Så skynd dig at sende en ansøgning til os via linket "Send ansøgning". Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Dennis Birkjær på telefon 4322 3450.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Audi Sælger 2021
audi_ny.png
Arbejdsgiver
Audi Aalborg
Ny Kærvej 47
9000, Aalborg
Telefon: 70 70 10 25
Kontaktperson
Dennis Birkjær
Annonce ID: 18204
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen ID Buzz i Carport 2023
Indrykket 24. juni 2024
Tekniker søges til Semler Mobility Ringsted

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så er du måske vores nye kollega! Et dynamis…

Semler Mobility Ringsted
Autohuset Vestergaard Rådgiver & Kunde 2024
Indrykket 24. juni 2024
Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Kolding!…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Vaerkfoerer04
Indrykket 24. juni 2024
Værkfører søges til Det Japanske Bilhus i Ballerup Bilby

Kære kommende kollega; Vi tilbyder en spændende ny karrierevej med fremtidsperspektiv i et hus i rivende udvikling Vi er et  selvstændigt bilhus og er autoriseret forhandler af 3 a…

Rafn-Larsen Automobiler
Krogsgaard-Jensen Pylon
Indrykket 21. juni 2024
Værkfører med smil på læben søges vores afdeling i Herlev

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kv…

Krogsgaard-Jensen A/S - Herlev
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 20. juni 2024
Mekaniker søges til Bosch Car Service Vejle

Hos Super Dæk Service og Bosch Car Service Vejle oplever vi en stor tilstrømning af nye kunder. Vi mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi sø…

Super Dæk Service - Vejle
Audi Service 2024
Indrykket 19. juni 2024
Servicerådgiver søges til Audi hos Semler Mobility Amager

Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en d…

Semler Mobility Amager