Audi 3 Biler 2022

Kundemodtager søges til Audi - Semler Mobility i Aalborg

Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som en forbindelse mellem kunden og vores værksted fra vores Audi kundemodtagelse?  

Så er du muligvis vores nye kundemodtager, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Du bliver en del af et erfarent team på 12 medarbejdere, som består af kolleger fra Intern værksted, Pladeværkstedet samt servicerådgiver teamet. 

Teamet arbejder tæt sammen i hverdagen og har et professionelt og godt sammenhold, som du kan se frem til at blive en del af.

Teamet hjælper hinanden på bedst muligvis, således at kunden får den bedste oplevelse og får sit behov opfyldt. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Professionel betjening af kunder, som kommer til værkstedet
  • Sikre at fælles mail og telefoner bliver besvaret
  • Sørge for at kundeaftaler bliver overholdt
  • Løbende kontakt med værkstedet

Vores nye kollega

Du kan bidrage til teamet med din strukturerede arbejdsstil og gode samarbejdsevner. Dit flair for gode kundeoplevelser kommer til udtryk, når du modtager kunden professionelt, lyttende og med godt humør.
Med dit gå-på-mod formår du at holde fokus på såvel kundemodtagelsen i et til tider hektisk miljø, som på de administrative opgaver, der kræver dit overblik og sans for detaljer.

Du brænder for god kundeservice. Som person elsker du at tale med mennesker – både dine kolleger og kunderne, som er vidt forskellige. Du har nemlig et kæmpe servicegen, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Det er et krav at du har kørekort.

Om os

Semler Mobility i Aalborg servicerer og forhandler Audi, Volkswagen, SKODA. Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder, en attraktiv pensionsordning samt sundhedssikring.

Semler Mobility i Aalborg er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring i bilbranchen og har mere end 3.200 dedikerede medarbejdere.

Lyder det som noget for dig?

Så skynd dig at sende en ansøgning til os via linket "Send ansøgning". Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Dennis Birkjær på telefon 4322 3450.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Audi Saelger 2021
audi_ny.png
Arbejdsgiver
Audi Aalborg
Ny Kærvej 47
9000, Aalborg
Telefon: 70 70 10 25
Kontaktperson
Dennis Birkjær
Annonce ID: 18204
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen Værksted 2023
Indrykket 27. november 2023
Servicerådgiver søges til JAC Grenaa A/S - aut. Volkswagen forhandler samt SKODA Service & Audi Servicepartner

Servicerådgiver med lyst til at give vores kunder den bedste betjening søges til vores team i Grenaa. Bilhuset rummer bilmærkerne Volkswagen, Audi og Škoda på værkstedet. Huset har…

JAC Grenaa A/S
Bjarne Nielsen
Indrykket 23. november 2023
Værkførerassistent søges til stort og moderne bilhus hos Bjarne Nielsen A/S i Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger hele at at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. I Herning har v…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Sej Biler Facade
Indrykket 23. november 2023
Automekaniker søges til et rigtigt godt job på vores AutoMester E+ værksted

Vi har travlt på vores AutoMester E+ værksted Derfor søger vi endnu en kollega, som kan indgå i vores værkstedsteam, hvor vi med kvalitet løser opgaver for vores kunder. Selvom vi…

S.E.J. Biler ApS
Din Bilpartner Lystrup
Indrykket 20. november 2023
Er du vores nye mekaniker til Din Bilpartner Lystrup?

Vi søger en automekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt. For vi har travlt, og vores kunder skal hurtigt videre. Vi servicerer og reparerer person- og varevogne på værkstedet, og…

Din Bilpartner Lystrup
Krogsgaard Jensen
Indrykket 20. november 2023
Vi mangler tekniske hænder på værkstedet hos Krogsgaard-Jensen A/S i Birkerød

Har du lyst til at arbejde i et topmoderne værksted og kalde dig specialist i autoteknik? Så er du måske vores nye mekaniker ”Krogsgaard er et anderledes bilhus, hvor man på trods…

Krogsgaard-Jensen A/S - Birkerød
Vejlebo Og Larsen Holbaek Facade 1
Indrykket 17. november 2023
Mekaniker med teknisk interesse der ønsker at få en uddannelse som teknisk rådgiver indenfor både Opel og Peugeot søges til vores afdeling i Roskilde

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker med teknisk interesse Du skal være nysgerrig og interesseret i fejlsøgningen. Du skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere avan…

Vejlebo & Larsen Roskilde