Semler Gruppen Billede 2024

Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen (Deltid)

Er du en teamplayer, og elsker du at yde god kundeservice? Kan man mærke dit smil gennem telefonen, og er du god til at holde hovedet koldt i travle perioder?

Så er det måske dig, vi søger til vores team i Kundecenteret.

Hvad laver en kunderådgiver?

Som kunderådgiver vil din primære opgave være at:

  • Rådgive vores kunder telefonisk og online
  • Booke tid til service, reparationer, skadesreparationer mv.
  • Have fokus på kundetilfredshed og kvalitet

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at indskrive vores kunder til værkstederne via telefon- og på skrift samt rådgive og vejlede vores kunder med diverse spørgsmål.

Stillingen er som udgangspunkt 30 timer om ugen, men aftales løbende med nærmeste leder.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en holdspiller, og at du har lyst til at bidrage til vores fællesskab med godt humør og gå-på-mod.

I din rolle som kunderådgiver, er du naturligt udadvendt og den gode kundeservice er en fast del af din værktøjskasse. Du er desuden omstillingsparat og er ikke bange for at give dig i kast med nye opgaver, når der er behov for det.

Vi forventer desuden, at du er serviceminded og kan formulere dig på dansk og engelsk i både tale og skrift.

Du behøver ikke en baggrund fra bilbranchen, det skal vi nok klæde dig på til. Du bliver lært grundigt op i alle vores systemer og processer. Du skal bare være klar på at lære og have lyst til at udvikle dig.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du et deltidssjob i landets største bilkoncern med mulighed for personlig, såvel som faglig, udvikling. Vi er en uformel og dynamisk afdeling, hvor værkstedshumoren lever og humøret er højt.

Du bliver del af en afdeling med et stærkt fællesskab og vores trivselsudvalg planlægger ofte sociale arrangementer, som vi vil elske at have dig med til.

Vi tilbyder en løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning og diverse personalegoder.

Derudover har vi en fantastisk kaffeordning, frisk frugt hver dag og en personaledrevet kiosk, hvor du kan finde alt det, du drømmer om.

Hvem er vi?

Semler Gruppen er landets største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for salg og servicering af biler. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands på markedet, bl.a. Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA og Porsche - og vi fokuserer på at levere den bedste service. Alle kundehenvendelser til vores bilværksteder bliver behandlet centralt i vores kundecenter i Gladsaxe. Her sidder vi over 100 kollegaer fordelt på flere afdelinger, klar til at hjælpe vores kunder i hele landet.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du vil være en del af et fantastisk fællesskab, så send din ansøgning til os i dag. Vi søger opstart hurtigst muligt – men vi venter gerne på dig.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Bendtsen på telefon 23 43 59 74 eller Bilal Fitian på telefon 20 13 75 41.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Semler Mobility Booker Mand 2024
Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen (Deltid) video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Turbinevej 9
2860, Søborg
Kontaktperson
Louise Bendtsen
Bilal Fitian
Annonce ID: 20011
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Bjarne Nielsen Mand Med Hovedtelefoner
Indrykket 14. juni 2024
Kickstart din karriere i bilbranchen i vores kundecenter i Herning

Vil du kickstarte din karriere i bilbranchen? Så har vi det rette job til dig. I kundecenteret hos bilkoncernen Nielsen Car Group hjælper vi hver dag hundredvis af kunder, når de e…

Nielsen Car Group A/S - Herning
Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 12. juli 2024
Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter - Skandinavisk Motor Co.

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere? Så er det dig, vi leder efter. Dine nye opgaver Vi er et…

Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)