Semler Mobility Booker Dame 2024

Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter - Skandinavisk Motor Co.

Brænder du for at skabe resultater? Kan du yde ekstraordinær kundeservice? Og har du lysten til at skabe en salgskarriere? Så er det dig, vi leder efter.


Dine nye opgaver

Vi er et Outbound Team bestående af 7 kolleger, som tager indgående opkald, foretager udgående og opsøgende kald til eksisterende og potentielle kunder.

Outbound teamets fineste opgave er at sikre, at vi er proaktive i forhold til vores kunder og har fokus på at skabe en god kunderelation.

Jobbet består af serviceindkaldelser, opfølgninger på tilbud og at sælge andre former for serviceydelser til vores kunder. Du vil komme i kontakt med vores eksisterende kunder, men vil også skulle kontakte potentielle nye kunder.

Du bliver lært op i vores systemer og processer, så rammerne for at skabe succes er til stede. Du vil løbende komme til performancesamtaler med fokus på egen udvikling og generelle trivsel. Alt sammen med formålet om, at holde kunden i centrum, og skabe gode kundeoplevelser – ud fra en af vores kerneværdier ”Sammen skaber vi løsningen”.

Hvem er du?

Vi søger to kandidater, som er udadvendt, brænder for den gode kundeservice og har flair for salg.

Det er en vigtig egenskab i salgsbranchen at man kan håndtere et afslag med et glimt i øjet og finde gejsten til næste mulige salg.

Du har eventuelt erfaring med salg eller kundeservice og søger derfor nye udfordringer, hvor du kan få lov til at udvikle dit salgs- og servicetalent.

Du skal have et åbent mindset, være nytænkende og dedikeret.

Vi tilbyder et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling.

Som ansat i vores kundecenter er der en masse fordele og personalegoder at se frem til, og du kan glæde dig til bl.a. fordelagtig minileasing, sociale arrangementer, kantineordning, bordtennis og en masse gode kollegaer at dele det hele med.

Stærke værdier forener os på tværs Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør, forhandler og servicepartner og har over 100 års erfaring, og består af mere end 3.400 medarbejdere. I vores kundecenter i Søborg sidder vi ca. 80 kollegaer, fordelt på flere afdelinger.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Vil du med på holdet?

Søg venligst stillingen online via linket "Send ansøgning". Vi ser frem til at læse netop din ansøgning.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send os din hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte William Ree på telefon 21 20 09 55.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Søg jobbet hos Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)

Send ansøgning
Semler Mobility Booker Mand 2024
Outbound sælger søges til bilbranchens største kundecenter - Skandinavisk Motor Co. video
semler.jpg
Arbejdsgiver
Skandinavisk Motor Co. (Kundecenter)
Turbinevej 9
2860, Søborg
Telefon: 43 28 82 00
Kontaktperson
William Ree
Annonce ID: 19268
Indrykket: 13. maj 2024
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 07. maj 2024
Studentermedhjælper til Semler Gruppens landsdækkende kundecenter - Søborg

Er du klar til at sætte dit præg på hverdagen i Semler Gruppens landsdækkende kundecenter? Hos os handler det ikke bare om arbejde - det handler om at gøre en forskel med et smil p…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Semler Mobility Booker Mand 2024
Indrykket 24. april 2024
Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Kontor09
Indrykket 19. april 2024
Kunderådgiver søges til vores nyoprettede Callcenter i Roskilde

Klar til nye udfordringer? Bliv en del af vores nyetablerede Callcenter Ønsker du at komme bag telefonen i stedet for bag disken på værkstedet? Og brænder du for at give kunderne e…

Karvil Biler A/S - Roskilde
Bjarne Nielsen Mand Med Hovedtelefoner
Indrykket 16. april 2024
Kickstart din karriere i bilbranchen i vores kundecenter i Herning

Vil du kickstarte din karriere i bilbranchen? Så har vi det rette job til dig. I kundecenteret hos bilkoncernen Nielsen Car Group hjælper vi hver dag hundredvis af kunder, når de e…

Nielsen Car Group A/S - Herning