Bilhuset Allerød Facade

Pladesmed / Karrosseritekniker søges til Bilhuset Allerød

Vi søger en karrosseritekniker som vil indgå i vores gode team, som er klar til at arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være en del af et stærkt team, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner

Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos os er afstanden mellem leder og medarbejder lille, og din arbejdsdag inkluderer samarbejde med alle led i virksomheden.

Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen personbiler & erhvervsbiler, ŠKODA, SEAT og Cupra og vi er selvfølgelig også certificeret elbilspartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder.

Du vil blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen, dine kollegaer på mekanisk værksted eller dine kollegaer på skadescenteret, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Hvem er du?

Du er uddannet Karrosseritekniker / Pladesmed. Du har interesse for biler og bilbranchen, og ønsker at udvikle dette yderligere.

Vi forventer, at du:

  • Er pligtopfyldende og mødestabil
  • Brænder for at levere den gode kundeoplevelse
  • Er en teamplayer
  • Er struktureret og et ordensmenneske
  • Har B kørekort
  • Kvalitetsbevidst
  • Dine kompetencer matcher vores forventninger
  • Har et godt humør

Om stillingen

Du kommer til at indgå i et team med 4 pladesmede hvor dine primære opgaver vil være reparation af biler i forbindelse med skadesreparationer, herunder adskillelse og samling af biler til maler. udbedring af buler mm.

Vi tilbyder sundhedssikring, frokostordning, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Derudover tilbyder vi en attraktiv fast månedsløn, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet og godt teamwork.

Ansøgningen

Lyder ovenstående interessant for dig eller er du nysgerrig, så kom gerne forbi og få en uforpligtende snak omkring det vi kan tilbyde, og evt. en rundvisning i forretningen og se hvordan din kommende arbejdsplads kan se ud.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil sende din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Værkstedschef, Ronny Munk på telefon 20 51 26 61 eller sende en mail til: romun@bilhuset-alleroed.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bilhuset Allerød Skadescenter
bilhuset-alleroed.jpg
Arbejdsgiver
Bilhuset Allerød
Solvang 1-3
3450, Allerød
Telefon: 48 17 10 23
Kontaktperson
Annonce ID: 18164
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Audi Mekaniker Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Karrosseritekniker søges til Audi Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Vi søger en dygtig pladesmed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe gl…

Audi Gladsaxe
Autocentralen Finger Ved Rude
Indrykket 30. november 2023
Skadescenteransvarlig søges til vores store bilhus i Esbjerg

Vores nye skadescenteransvarlige har stor erfaring med driften på et skadecenter og trives både med at uddelegere opgaver på værkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. …

Autocentralen A/S - Esbjerg
Porsche Karrosseri Semlers Eget Billede
Indrykket 29. november 2023
Karrosseritekniker søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Vi søger en dygtig og passioneret karrosseritekniker, der har lyst til at blive en del af vores kompetente team på værkstedet hos Porsche Center København. Udover at du vil komme t…

Porsche Center København
P Christensen 4 Billeder
Indrykket 21. november 2023
Pladesmed / Karrosseritekniker til P. Christensen Østerbro

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du at blive del af et moderne og nyt Skadescenter med gode arbejdsforhold? - så er du muligvis vores nye Pladesmed,…

P. Christensen - Østerbro
Porsche 911 Turbo S Grå Fabrik 2023
Indrykket 20. november 2023
Intern Servicerådgiver søges til Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn

Er du klar til at være en del af styringen på et af Danmarks største skadescentre med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl…

Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn
Autohuset Vestergaard Pladesmed Ipad
Indrykket 14. november 2023
Karrosseritekniker / Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Fredericia

Vi har travlt på vores skadecenter og søger derfor en ny pladesmed til vores værksted i Fredericia Du behøver ikke have erfaring indenfor lige præcis bilbranchen, men relevant erfa…

Autohuset Vestergaard A/S - Fredericia