Bilhuset Allerød Facade

Pladesmed / Karrosseritekniker søges til Bilhuset Allerød

Vi søger en karrosseritekniker som vil indgå i vores gode team, som er klar til at arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være en del af et stærkt team, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner

Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos os er afstanden mellem leder og medarbejder lille, og din arbejdsdag inkluderer samarbejde med alle led i virksomheden.

Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen personbiler & erhvervsbiler, ŠKODA, SEAT og Cupra og vi er selvfølgelig også certificeret elbilspartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder.

Du vil blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen, dine kollegaer på mekanisk værksted eller dine kollegaer på skadescenteret, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Hvem er du?

Du er uddannet Karrosseritekniker / Pladesmed. Du har interesse for biler og bilbranchen, og ønsker at udvikle dette yderligere.

Vi forventer, at du:

  • Er pligtopfyldende og mødestabil
  • Brænder for at levere den gode kundeoplevelse
  • Er en teamplayer
  • Er struktureret og et ordensmenneske
  • Har B kørekort
  • Kvalitetsbevidst
  • Dine kompetencer matcher vores forventninger
  • Har et godt humør

Om stillingen

Du kommer til at indgå i et team med 4 pladesmede hvor dine primære opgaver vil være reparation af biler i forbindelse med skadesreparationer, herunder adskillelse og samling af biler til maler. udbedring af buler mm.

Vi tilbyder sundhedssikring, frokostordning, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Derudover tilbyder vi en attraktiv fast månedsløn, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet og godt teamwork.

Ansøgningen

Lyder ovenstående interessant for dig eller er du nysgerrig, så kom gerne forbi og få en uforpligtende snak omkring det vi kan tilbyde, og evt. en rundvisning i forretningen og se hvordan din kommende arbejdsplads kan se ud.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil sende din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Værkstedschef, Ronny Munk på telefon 20 51 26 61 eller sende en mail til: romun@bilhuset-alleroed.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bilhuset Allerød Skadescenter
bilhuset-alleroed.jpg
Arbejdsgiver
Bilhuset Allerød
Solvang 1-3
3450, Allerød
Telefon: 48 17 10 23
Kontaktperson
Annonce ID: 18164
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Volkswagen Mekaniker / Pladesmed Tablet 2024
Indrykket 19. juni 2024
Skadescenterchef til Semler Mobility Helsingør

Trives du i en vigtig nøglefunktion på skadescenteret, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde høj kundeservice? Semler Mobility Helsingør søger en kollega til vores ledelseste…

Semler Mobility Helsingør
Autocentralen Finger Ved Rude
Indrykket 18. juni 2024
Karosseritekniker søges til Autocentralen´s nye afdeling i Ishøj

Bilkoncernen Autocentralen opkøbte Volkswagen Ishøj i 2023 og er nu klar til at udvide teamet med endnu en karosseritekniker. Vi er derfor "gået på jagt" efter endnu en stjerne til…

Autocentralen A/S - Ishøj
Semler Pladesmed 1 2024
Indrykket 18. juni 2024
Pladesmed / Karrossetekniker til Semler Mobility i Helsingør

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadescenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at a…

Semler Mobility Helsingør
Semler Volkswagen Mekaniker / Pladesmed Tablet 2024
Indrykket 17. juni 2024
Pladesmed søges til Semler Mobility Odense

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted / skadescenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er kl…

Semler Mobility Odense
P Christensen MB Facade Kolding 2024
Indrykket 05. juni 2024
Pladesmed søges til P. Christensen i Kolding

Har du hænderne skruet rigtigt på og brænder du for at få bilerne til at stå skarpt igen, så er du muligvis vores nye kollega til vores Mercedes-Benz pladeværksted i Kolding. Vi ud…

P. Christensen - Kolding
Autohuset Vestergaard Pladesmed 2024
Indrykket 30. maj 2024
Pladesmed / Karrosseritekniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Søger du nye udfordringer som pladesmed, hvor du kan få en faglig hverdag fyldt med sammenhold, arbejdsglæde og personlig udvikling? Så har du nu muligheden for at blive en del af…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding