Semler Pladesmed 2 2024

Pladesmed til Semler Mobility i Holbæk

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker?

Vi søger en pladesmed, som er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe resultater sammen med det øvrige team.

Om jobbet

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse.

Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

”Vi har en god atmosfære og jeg trives godt med kollegaerne. Det er nemt at få hjælp af andre – og at følge og forstå værkstedsprocedurerne. Alt i alt en rigtig god arbejdsplads” – Citat : Mads, montør på pladeværkstedet.

Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:

  • Taksering af egne skader
  • Booking af egne skader ved maleren
  • Udbedring, adskillelse og samling af skader
  • Kalibrering af undervogn og assistentsystemer
  • Diverse af- og påmontering

Om dig

Det er ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller om du har erfaring, men at du går op i at levere den højeste kvalitet og kan lide en varieret hverdag med stor fokus på opretning. Du har øje for detaljen og brænder for at levere en god kundeservice. Desuden har du et godt humør og bidrager positivt til den gode ånd i vores virksomhed.

Det er en forudsætning, at du har kørekort i kategori B. Har du kendskab til vores mærker er det en fordel, men ikke et krav.

Om os

Semler Mobility er en del af Semler Gruppen, som er landets største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for salg og servicering af biler. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands på markedet, bl.a. Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA og Porsche.

Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.

Vi tilbyder en god løn, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne allerede i dag.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Eftermarkedsdirektør Jannik Pedersen via telefon 30 35 37 38.

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Semler Pladesmed 1 2024
Pladesmed til Semler Mobility i Holbæk video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Holbæk
Bilbyen 1
4300, Holbæk
Telefon: 59 43 20 00
Kontaktperson
Jannik Pedersen
Annonce ID: 19961
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Volkswagen Mekaniker / Pladesmed Tablet 2024
Indrykket 11. juli 2024
Pladesmed til Semler Mobility i Ringsted

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted / skadescenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er k…

Semler Mobility Ringsted
Bjarne Nielsen Kunderådgiver Pladeværksted
Indrykket 10. juli 2024
Bliv kundemodtager i vores skadescenter hos Bjarne Nielsen i Herning

Er du struktureret, serviceminded, engageret og smilende? Så er det måske dig, vores kunder skal møde i indskrivningen til vores skadescenter ved Bjarne Nielsen i Herning. Vi søger…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Volkswagen Pladeværksted
Indrykket 05. juli 2024
Karrosseritekniker / pladesmed søges til Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker? Til vores nye skadescenter i Hvidovre søger vi en karrosseri-kunst…

Semler Mobility Skadescenter Storkøbenhavn
Peugeot Skadesbillede 2024
Indrykket 04. juli 2024
Værkfører søges til vores skadescenter på Amager

Er du effektiv og resultatsøgende? Vi har brug for en værkfører til vores skadescenter på Amager. Har du erfaring fra lignende job, taksator eller anden branchekendskab hører vi ge…

Henrik Wessel AS - Amager
Daugaard Biler Søborg Facade
Indrykket 02. juli 2024
Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 5. øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret…

Daugaard Biler A/S - Søborg
Bjarne Nielsen Karrosseri 2024
Indrykket 28. juni 2024
Bliv en del af vores topmoderne skadescenter i Bilernes Hus i Silkeborg

Vil du være en del af vores topmoderne skadescenter i Bilernes Hus? Vi søger lige nu en karrosseritekniker / pladesmed til at indgå i vores professionelle team, der reparerer biler…

Bilernes Hus A/S