Terminalen Sælger Telefon 2024

Reservedelsekspedient søges til Bayern AutoGroup A/S Kolding - BMW & MINI

Brænder du for at yde god kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye reservedelsekspedient.

Struktureret lagerstyring & kundeservice i særklasse

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en reservedelsekspedient, der i samarbejde med det øvrige team på reservedelslageret skal bidrage til høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som reservedelsekspedient vil dine primære arbejdsopgaver indebære at:

  • yde professionel kundeservice og rådgivning af interne såvel som eksterne kunder i forretningen og over telefonen
  • være medansvarlig for håndtering og udlevering af reservedele til plade- og mekanisk værksted
  • bestille varer hos eksterne leverandører
  • varetage generel lagerstyring og vedligeholdelse af lageret herunder varemodtagelse og oprydning.

Du vil således komme til at spille en central rolle i forhold til at sikre effektiv daglig drift på reservedelslageret, der både optimerer de interne processer i forretningen samt vores kunders tilfredshed.

Serviceminded teamplayer

Du er forventeligt uddannet reservedelsekspedient og kommer fra en lignende stilling i autobranchen, eller har tidligere arbejdet som tekniker eller lignende og ønsker nye udfordringer. Således besidder du en generel viden om branchen, og vi ser gerne, at du har kendskab til vores produkter, så du dermed kan give vores kunder den bedste rådgivning. Du kan som minimum kommunikere på engelsk i både skrift og tale - kan du tysk er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du imødekommende, opsøgende og proaktiv i din tilgang til arbejdet og har et stort fokus på kundetilfredshed samt godt samarbejde på tværs af de interne afdelinger. Du trives i et arbejdsmiljø med fart over feltet, og du yder gerne den ekstra indsats, det kræver, for at opnå høj kundetilfredshed.

Er du interesseret?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Reservedelschef Jesper Buk Larsen på 2170 1544

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bayern AutoGroup

Du bliver en del af den eksklusive forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S, som har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores forretning i Kolding, hvor du vil blive del af et bilhus med 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

Bayern AutoGroup

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bayern Autogroup Facade 1
bayern-autogroup-bmw-og-mini-2022.jpg
Arbejdsgiver
Bayern AutoGroup A/S - Kolding
Trianglen 5
6000, Kolding
Telefon: 70 11 22 77
Kontaktperson
Jesper Buk Larsen
Annonce ID: 19551
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Mobility Booker Mand 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge

Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknol…

Semler Mobility Køge
Volkswagen Servicerådgiver Fabriksbillede 2 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Risskov

Leder du efter et spændende job hvor autoreservedele- og tilbehør går hånd i hånd med god kundeservice, udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø, så er denne ledige stilling som r…

Semler Mobility Risskov
Andersen Og Martini Facade Med Navn
Indrykket 22. april 2024
Reservedelsrådgiver søges til et super godt job med Tesla / Xpeng hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini i Greve søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder, teknikkere samt pladesmede. Afdelingen er autoriseret skadescenter på Kia, Ope…

Andersen & Martini A/S - Greve