Bjarne Nielsen

Reservedelsekspedient søges til Renault/Dacia-bilhus i Hillerød

Ved du, hvad et panikhåndtag er? Og hvordan en fordamper ser ud? Kort sagt: Har du styr på bilens reservedele? Så er det dig, vi leder efter som reservedelsekspedient hos Bjarne Nielsen i Hillerød.


Her får du mulighed for at arbejde med reservedele til nogle af markedets stærkeste brands, hvor vi er autoriseret Renault- og Dacia-forhandler, ligesom vores værksted også er autoriseret for de to mærker. Vi har dog biler fra alle mærker på værkstedet. Du vil få dine egne ansvarsområder og have et medansvar for den daglige drift af lageret.

Hos os er det vigtigt, at både kunder og medarbejdere er 100% tilfredse. Det betyder, at der skal leveres god kunderådgivning og -service, ligesom vi går op i, hvordan du har det på arbejdspladsen. Du kan derfor nemt påvirke din egen hverdag og præge, hvilke områder du ønsker at arbejde med.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Forpluk og ekspedition af kollegerne i huset
 • Kundeekspedition ved disken og på telefon
 • Varebestilling og -modtagelse
 • Lageroprydning

Vi ser gerne, at du:

 • Er administrativ stærk, struktureret og ansvarsbevidst
 • Er smilene, serviceminded og imødekommende
 • Har overblikket til at have mange bolde i luften
 • Har erfaring fra tilsvarende job, men det er ikke et krav

Vi tilbyder:

 • Faglig og personlig udvikling i stærkt fællesskab med dygtige kolleger
 • Varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer


Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.

Stillingen er på 37 timer, og tiltrædelse er snarest mulig.

Sådan søger du stillingen:

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte værkstedschef Jens Christian Anker på tlf. 9929 1696 eller jcan@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Bjarne Nielsen Salg
Reservedelsekspedient søges til Renault / Dacia-bilhus i Hillerød video
bjarne-nielsen.jpg
Arbejdsgiver
Bjarne Nielsen A/S - Hillerød
Falkevej 4A
3400, Hillerød
Telefon: 70 70 17 77
Kontaktperson
Jens Christian Anker
Annonce ID: 19205
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Reservedele07
Indrykket 19. april 2024
Reservedelsekspedient søges til Uggerhøj i Herning

Vi har rygende travlt hos Uggerhøj i Herning og søger derfor en erfaren og serviceminded reservedelsekspedient med erfaring fra autobranchen. Du bliver en del af et dynamisk team m…

Uggerhøj A/S - Herning
Brdr. Hosbond Ford Lagerekspedient 2024
Indrykket 17. april 2024
Reservedelsekspedient til FordStore Aalborg Ø

Vi har forrygende travlt, og søger en dygtig lager / reservedelsekspedient til vores FordStore i Aalborg. Jobbet tager udgangspunkt i opgaverne omkring salg og ekspedition af reser…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Autohuset Vestergaard Klargøring M.V.
Indrykket 16. april 2024
Reservedelssælger sælger søges til Autohuset Vestergaard Nærum

Har du en interesse i krydsfeltet mellem salg, kundeservice og lagerlogistik? Trives du i et job, hvor du får en stor kontaktflade til både kunder, kolleger og leverandører? Hos os…

Autohuset Vestergaard A/S - Nærum
Terminalen Sælger Telefon 2024
Indrykket 15. april 2024
Reservedelsekspedient søges til Bayern AutoGroup A/S Kolding - BMW & MINI

Brænder du for at yde god kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye reservedels…

Bayern AutoGroup A/S - Kolding
Ejner Hessel Logo Facade
Indrykket 02. april 2024
Eftermarkedskoordinator for tilbehør & reservedele søges til Ejner Hessel A/S i Aarhus

Motiveres du af ansvar, involvering og har du erfaring med tilbehør og reservedele i Bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede stilling som eftermarkedskoord…

Ejner Hessel A/S - Aarhus
Via Biler Pladesmed
Indrykket 02. april 2024
Reservedelsekspedient søges til Via Biler Aarhus Syd

Som reservedelsekspedient kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder. Du kommer til at mø…

Via Biler A/S - Aarhus Syd