Via Biler Pladesmed

Reservedelsekspedient søges til Via Biler Aarhus Syd

Som reservedelsekspedient kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Opgaver som drift af reservedelslageret herunder bestilling af reservedele / tilbehør / dæk, daglig disponering, sørge for at lageret stemmer, udpakning og forpluk af reservedele, holde orden samt betjening af mekanikere og eksterne kunder indgår også som en del af jobbet som reservedelsekspedient. Hverdagen er dynamisk og byder også på kundekontakt ved disken og ad hoc opgaver. Alt i alt et interessant job i et dynamisk og moderne bilhus, hvor du bliver en del af et hold, der sætter en ære i at give vores kunder og kollegaer den bedst tænkelige service.

Hvad kendetegner dig

  • Du har kendskab til Dracar+ (bruger)
  • Kendskab Toyota er bestemt en fordel, men ikke et krav
  • Du har interessere for lager og lagerstyring
  • Du har fokus på at give kunder en rigtig god oplevelse
  • Du brænder for høj kundetilfredshed igennem gode kundeoplevelser og salg af eftermarkedsydelser
  • Du har gå-på-mod og kan holde hovedet koldt - også når der er travlt

Hvad tilbyder Via Biler

Du får muligheden for at arbejde i en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden fra vores gæster og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores gæster, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, Umage, Glæde og Hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 15. maj 2024

Du søger stillingen ved at klikke på linket "Send ansøgning". Vi gør opmærksom på, at ansøgninger behandles løbende, og at stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse sker efter nærmere aftale. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Jacob Mannemar Rasmusen på telefon 87 47 11 13 eller mail: jmra@viabiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Om os:

Hos Via Biler gør vi det nemt at være bilejer - lige fra bilkøb til service og reparation. Du finder vores bilhuse og autoværksteder i Østjylland og Storkøbenhavn.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Via Biler Facadeskilt
Reservedelsekspedient søges til Via Biler Aarhus Syd video
Via Biler Nyt Logo Gråt 2024
Arbejdsgiver
Via Biler A/S - Aarhus Syd
Chr. X's Vej 203
8270, Højbjerg
Telefon: 87 47 11 00
Kontaktperson
Jacob Mannemar Rasmusen
Annonce ID: 19441
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Mobility Booker Mand 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge

Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknol…

Semler Mobility Køge
Volkswagen Servicerådgiver Fabriksbillede 2 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Risskov

Leder du efter et spændende job hvor autoreservedele- og tilbehør går hånd i hånd med god kundeservice, udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø, så er denne ledige stilling som r…

Semler Mobility Risskov
Andersen Og Martini Facade Med Navn
Indrykket 22. april 2024
Reservedelsrådgiver søges til et super godt job med Tesla / Xpeng hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini i Greve søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder, teknikkere samt pladesmede. Afdelingen er autoriseret skadescenter på Kia, Ope…

Andersen & Martini A/S - Greve