" />
Brdr. Hosbond Ford Lagerekspedient 2024

Reservedelsekspedient til FordStore Aalborg Ø

Vi har forrygende travlt, og søger en dygtig lager / reservedelsekspedient til vores FordStore i Aalborg.

Jobbet tager udgangspunkt i opgaverne omkring salg og ekspedition af reservedele og tilbehør. Din "kundegruppe" spænder vidt, og sammen med det øvrige reservedelsteam, kommer du til at betjene både detail- og engroskunder, samtidig med ekspedition af reservedele til vores eget travle værksted.

Det er vigtigt, at du har flair for en præcis og positiv dialog med kunder og kolleger - da den gode kundeservice er en af grundpillerne i vores forretningsfilosofi.

Vi forventer:

  • at du har erfaring fra lignende stilling i bilbranchen
  • at du er fagligt dygtig og har en målrettet indstilling til dit job
  • at du har ordenssans og arbejder struktureret
  • at du har et højt energi niveau og kan lide når det går stærkt
  • at du lægger vægt på god service og professionel kundebetjening

Den rigtige indstilling til jobbet og den gode kundeservice, er vigtigere for os end mange års erfaring - så hold dig ikke tilbage, hvis du føler du har de rette kompetencer, og den rigtige indstilling.

Vi tilbyder et attraktivt fuldtidsjob med gode ansættelsesvilkår, og gode udviklingsmuligheder hos landsdelens største Ford forhandler.

Brdr. Hosbond er således Nordjyllands største autoriserede Ford forhandler, og vi dækker hele landsdelen med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn. Vores værksteder servicerer og reparerer flere end 10.000 biler om året. Vores afdeling i Aalborg Øst, er en af blot seks officielle FordStores i Danmark, der forhandler det fulde modelprogram fra Ford. Det betyder, at vi er den eneste Ford forhandler i Nordjylland, der også er autoriseret til at sælge og servicere Fords special- og performance modeller - herunder den nye Ford Bronco og de benzindrevne Mustang modeller.

Kontakt og ansøgning:

Hvis du har lyst til at blive en del af vores dynamiske team, så send din ansøgning vedlagt CV til værkstedschef Lars Mousten på lm@hosbond.dk. Du er også velkommen til at kontakte Lars direkte på tlf. 50 60 56 05 hvis du vil vide mere om stillingen eller om Brdr. Hosbond.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 1. maj - men send gerne din ansøgning snarest, da vi har brug for dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ford Bronco Blå Fabrik 2024
Brdr. Hosbond Ford Logo 2024
Arbejdsgiver
Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Skjernvej 4A
9220, Aalborg
Telefon: 99 30 35 00
Kontaktperson
Lars Mousten
Annonce ID: 19588
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Mobility Booker Mand 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge

Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknol…

Semler Mobility Køge
Volkswagen Servicerådgiver Fabriksbillede 2 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Risskov

Leder du efter et spændende job hvor autoreservedele- og tilbehør går hånd i hånd med god kundeservice, udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø, så er denne ledige stilling som r…

Semler Mobility Risskov
Andersen Og Martini Facade Med Navn
Indrykket 22. april 2024
Reservedelsrådgiver søges til et super godt job med Tesla / Xpeng hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini i Greve søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder, teknikkere samt pladesmede. Afdelingen er autoriseret skadescenter på Kia, Ope…

Andersen & Martini A/S - Greve