Volkswagen Servicerådgiver Fabriksbillede 2 2024

Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge

Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknologier. Du vil arbejde tæt sammen med teamet på vores moderne lager, hvor vores højeste prioritet er at sikre glade medarbejdere og en fremragende kundeoplevelse. Lyder det spændende – så læs endelig videre.

Bliv en del af en moderne forhandler

Som reservedelsrådgiver har du ansvaret for at opretholde den rette beholdning på vores reservedelslager, sikre rettidig levering af eksklusive dele og samarbejde på tværs af afdelingerne for at opnå det bedste resultat. Din vigtigste opgave vil være at sikre, at kunden forlader os med en yderst tilfredsstillende oplevelse.

Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne, som bl.a. vil omfatte:

  • Et reservedelslager, der konstant skal tilpasses, så vi har den rette beholdning
  • Eksklusive dele klar til tiden
  • Stor interaktion afdelingerne i mellem, for at sikre det optimale slutresultat

Du indgår i et eftermarkedsteam af entusiaster, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af reservedelspersonalet, vores værksted, skadecenter samt vores salgsafdelinger.

Du har den rette holdning og er åben for nye indtryk

Du har den rette indstilling og har flair for ny teknologi. Du sætter en ære i at vide alt om dit felt og søger aktivt information på egen hånd. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling og brænder for bilbranchen og vores mærker.

Vi ser gerne, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et struktureret og moderne reservedelslager
  • Har øje for detaljen og går op i at levere en uovertruffen kundeservice
  • Vil leverer den højeste kvalitet hver gang
  • Erfaring med AutoCore, ETKA vil være en fordel, samt Office pakken, men det er ikke et krav

Du får gode udviklingsmuligheder

Hos Semler Mobility Køge gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Du kommer både til at ekspedere et stort hold af engagerede mekanikere / teknikere og til at rådgive og ekspedere vores kunder – dette både telefonisk, på mail og ansigt til ansigt. Alt dette kræver et godt kendskab til vores mærker, hvilket vi sørger for at klæde dig grundigt på til.

Du bliver en del af Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Tiltrædelse er efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Reservedelschef Thomas Krogh Jacobsen på telefon 30 54 14 45 eller thkja@semlermobility.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Søg jobbet hos Semler Mobility Køge

Send ansøgning
Semler Eget Billede VW Elbiler 2024
Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Køge video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Køge
Tangmosevej 110
4600, Køge
Telefon: 56 65 20 01
Kontaktperson
Thomas Krogh Jacobsen
Annonce ID: 19750
Ansøgningsfrist: 21. juli 2024
Indrykket: 21. juni 2024
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Nic. Christiansen Group Topbillede 2024
Indrykket 14. juni 2024
Parts & Accessories Coordinator søges til Nic. Christiansen Gruppen i Kolding

Vil du være med til at sætte standarden for hvordan vi opererer ‘best in class‘ på vores eftermarkedsprodukter? Nu får du muligheden for at blive del af en spændende organisation…

Nic. Christiansen Gruppen A/S
Skoda Brøndby Facade
Indrykket 14. juni 2024
Lager- og reservedelsassistent søges til Škoda, CUPRA og SEAT Brøndby

Er du en struktureret og engageret person med interesse for autobranchen? Har du erfaring med lagerstyring?  Så er du måske vores nye kollega. Hos Škoda, CUPRA og SEAT i Brøndby er…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Reservedele07
Indrykket 10. juni 2024
Reservedelsekspedient søges til Nellemann i Roskilde

Drives du af at yde god vejledning og service for derigennem at sikre tilfredse kunder? Er du nørd på reservedele? Kan du skabe overblik i en jungle af varenumre og leverancer? Kan…

Nellemann A/S - Roskilde
Hyundai I10 2024
Indrykket 31. maj 2024
Reservedelschef søges til HYUNDAI & SEAT, Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved

Hos Leif Nielsen Jensen A/S er der gang i både salget og eftermarkedet. Derfor søger vi snarest muligt en kompetent og serviceminded reservedelschef, som vil have ansvaret for rese…

Leif Nielsen Jensen A/S
Sjelle Autogenbrug Luftfoto 2024
Indrykket 22. maj 2024
Reservedelsekspedient med salgsflair søges til Sjelle Autogenbrug ved Galten

Til Sjelle Autogenbrug søger vi en reservedelsekspedient eller mekaniker, der vil skifte spor. Vi har travlt og skal derfor bruge yderligere en reservedelsekspedient, der kan servi…

Sjelle Autogenbrug