Semler Erhvervsælger 2024

Salgschef søges til Volkswagen varebiler i Semler Mobilitys Storkundekontor i Brøndby

Har du en stærk salgsbaggrund og får du  energi af det opsøgende salg? Er du god til at dyrke langvarige forretningsrelationer og har erfaring med udbud og salg til store kunder?
Eller har du måske opbygget et stort kendskab til el-varebiler og rådgivning indenfor grønne bilflåder? Kan du sige ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af et erfarent, stærkt, løsningsorienteret og serviceminded storkundeteam hos Semler Mobilitys Storkundekontor (SKK). Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os og derfor er vi gode til at samarbejde internt i teamet og med vores dygtige salgskollegaer i vores forretninger i hele landet. Vi har desuden stor fokus på at udvikle og pleje vores kunderelationer, hvilket har resulteret i trofaste og loyale kunder.

Jobprofil

Du får ansvar for at pleje salget til vores største kunder. Dette gøres i tæt samarbejde med leasingselskaber og vores øvrige danske salgsnet. Afhængigt af dine styrke og kompetencer vil dine daglige arbejdsopgaver kunne inkludere opsøgende salg, pleje og rådgivning af vigtige kunderelationer, styre og byde ind på udbud, koordinering af salgsaktiviteter, samt sikre at resultater realiseres.

Personprofil

Vi forestiller os, at du allerede har nogle års erfaring fra en lignende stilling, og at du kan vise gode resultater i dit arbejde. Vi forventer, at du har indgående kendskab til salgsarbejde med store kunder og du formår at anvende denne erfaring til at realisere konkret, langsigtet salg.

Men vigtigst af alt, er du en udpræget holdspiller, der ser værdien i at spille dine kolleger stærke i hele organisationen, på en måde, så det altid er kunden, der er i centrum.

Med din meget kundeorienterede profil og forståelse for pleje af kunderelationer (CRM), formår du altid at levere den bedste kundeservice på en professionel måde. Din arbejdsgang er struktureret og du er vedholdende i fh.t. målsætning og opfølgning.

Desuden forventer vi, at du:

  • Er handlekraftig med empatisk gennemslagskraft og et stort drive
  • Er erfaren IT-bruger og anvender det som en naturlig del af din hverdag
  • Har flair for tal, og ikke er bange for at blive målt på resultater

Vi tilbyder

Ansættelse i Danmarks største bilkoncern med mere end 100 års erfaring, og blive en del af en stor og professionel organisation, som tæller over 3.000 kolleger. Hos Semler Mobilitys Storkundekontor kan du forvente et spændende fagligt miljø med gode udfordringer og erfarne kolleger du kan læne dig op ad. Omgangstonen er fri og uformel med et positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at have et tæt samarbejde med Afdelingschefen, det øvrige team samt på tværs af hele organisationen.

Til stillingen følger en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Interesseret?

Hvis dette lyder som en stilling for dig, søg online allerede i dag!  
Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Johan Henningsen på telefon 30 69 77 82.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Volkswagen Erhvervsbiler 1 2023
Salgschef søges til Volkswagen varebiler i Semler Mobilitys Storkundekontor i Brøndby video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Brøndby
Vallensbækvej 37 - 39
2605, Brøndby
Telefon: 43 96 55 00
Kontaktperson
Johan Henningsen
Annonce ID: 20010
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 11. juli 2024
Weekendmedhjælper til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores afdeling i Ringsted med tiltrædelse hurtigst muligt.…

Semler Mobility Ringsted
Brdr. Hosbond Aalborg Ford Gul 2024
Indrykket 11. juli 2024
Sælger søges til Ford Brdr. Hosbond Aalborg

Er du en dygtig og erfaren bilsælger med gode salgsresultater i rygsækken, så er det måske dig vi leder efter til vores FordStore i Aalborg. Vi står på tærsklen til en meget spænde…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Ford Explorer Hero Fabrik 2024
Indrykket 09. juli 2024
Ford salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Vil du være en del af en succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du det er sjovt at sælg…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Mercedes Benz Varebiler 3 2024
Indrykket 08. juli 2024
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en…

Ejner Hessel A/S - Aars
Børge Hansen Skanderborg Facade
Indrykket 04. juli 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Vi søger en energisk SÆLGER med nogle års erfaring til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën samt tilbehør, finansiering o.s.v. Lidt om jobbet Du vil indgå i et salgsteam, hv…

Børge Hansen Automobiler A/S
Porsche 718 Spyder 2024
Indrykket 28. juni 2024
Salgsrådgiver søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center København