Renault Trafic Van 2024

Salgskonsulent for Renault varebiler søges til Ejner Hessel A/S i Aalborg

Vi søger en energisk og ”sulten” salgskonsulent til Renault varebiler i vores Aalborg-afdeling, der bl.a. er autoriseret værksted og forhandler af Renault person- og varebiler.


Du vil derfor få en vigtig rolle i jagten på de nordjyske erhvervskunder. Måske du sidder i en lignende stilling i bilbranchen, med mod på nu at prøve dig af som erhvervssælger hos en af Danmarks største bilforhandlere?

I de senere år har pilen kun peget i én retning i forhold til salget af erhvervsbiler - derfor ønsker vi nu også at opruste i vores nordjyske Renault-varevognsteam. Vi er fleksible med henblik på en kommende opstartsdato.


Vi kan tilbyde dig
et udfordrende og aktivt job, hvor du vil have stor kontakt med kunder såvel som kolleger. Du vil få stor frihed til at varetage dit ansvarsområde, ligesom du vil repræsentere et stærkt brand inden for varebilssegmentet, når du er ude i marken for at jagte nye kunder. Du får derfor også en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje i et yderst attraktiv distrikt, da vi nu som eneste Renault-forhandler dækker hele Aalborg og opland. Desuden vil du, som salgskonsulent hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, i det vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Det betyder også, at din kommende salgschef, Thomas Stougaard, ofte er rundt i landet på besøg i en af vores øvrige afdelinger, hvorfor det er nødvendigt, at du er selvkørende i dit salgsarbejde. Du skal derfor kunne drive salget og de daglige opgaver i afdelingen sammen med dine salgskolleger.

Du bliver ikke kun en del af det lokale Hessel-team i Aalborg med 94 dygtige og dedikerede kolleger - du bliver i særdeleshed også en del af vores samlede salgs-netværk med kolleger rundt i vores 29 afdelinger over hele landet. Som en del af Hessel-teamet, vil du derfor altid være klædt på til at imødekomme kundernes behov – før, under og efter salget. Ligesom du vil modtage den nødvendige salgsoplæring og løbende rådgivning, så du står godt rustet til at møde kunderne og deres behov.

Du er…

  • Erhvervssælger med stort branche- samt produktkendskab. Du er derfor også på hjemmebane hvad angår canvas- og opsøgende B2B-salg – ligesom du befinder dig godt med erhvervskunder generelt. Alternativt kommer du fra et andet sælgerjob i bilbranchen.
  • Generelt vild med at sælge, hvorfor det er en stærk del af dit DNA.
  • Opfølgende i dit salgsarbejde og vedholdende overfor dine kunderelationer.
  • Initiativrig og brænder for at skabe resultater - ligesom os!
  • Selvstændig og ikke bange for at tage beslutninger i hverdagen.
  • Indstillet på, at en stor del af dit arbejde også foregår ”i marken” med besøg hos potentielle kunder.
  • Villig til at gå den ekstra mil for kunderne og dine kolleger – som Ejner Hessel er så kendt for.
  • Lokal forankret i Aalborg eller omegn, da vi hos Ejner Hessel vægter det lokale kendskab højt.


Kontakt
Salgschef Renault varebiler, Thomas Stougaard på mobil 20 15 92 13 eller mail t.stougaard@hessel.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger - heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle, og har senest i 2021 og 2022 overtaget importen af Mercedes-Benz lastbiler og busser i Denmark. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.650 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.

Søg jobbet hos Ejner Hessel A/S - Aalborg

Send ansøgning
Renault Trafic 2023
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Aalborg
Sundholmen 10
9400, Nørresundby
Telefon: 72 11 52 00
Kontaktperson
Annonce ID: 19541
Indrykket: 12. april 2024
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Erhvervsælger 2024
Indrykket 21. maj 2024
Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg! Vi søger en proaktiv og relationsorienteret salgsprofil, der brænder for at opsøge nye…

Semler Mobility Køge
Rodi's Autocenter Facade 2024
Indrykket 21. maj 2024
Leasingkonsulent / Bilsælger søges til Rodi´s Autocenter i Næstved

Vi vækster og søger derfor en målrettet leasingkonsulent / bilsælger, som kan styrke vores team med salg og leasing af nyere og brugte personbiler. Dine ansvarsområder bliver bland…

Rodi's Autocenter
Ejner Hessel Serviceaftale 1 2024
Indrykket 17. maj 2024
Juniorsalgskonsulent, Midtjylland, søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel i Brande

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye juniorsalgskonsu…

Ejner Hessel A/S - Brande
Autohuset Vestergaard Sælger Ved hvid bil
Indrykket 17. maj 2024
Brugtvognsansvarlig og salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard i Horsens

Har du mod på at tage ansvaret for vores køb og salg af brugte biler – og har du allerede solid erfaring som salgskonsulent indenfor bilbranchen? I rollen som Brugtvognsansvarlig o…

Autohuset Vestergaard A/S - Horsens
Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024
Indrykket 16. maj 2024
Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er vare…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Peugeot E 3008 2024
Indrykket 16. maj 2024
Bilsalgskonsulent søges til Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger til snarlig tiltrædelse en passioneret og uddannet bilsalgskonsulent til en spændende hverdag i et velbeliggende bilhus i Svendborg, hvor vi sælger og servicerer Peugeot,…

C. A. Larsen Automobiler A/S - Svendborg