Autohuset Vestergaard Sælger Ved hvid bil

Salgskonsulent til Renault / Nissan med flair for brugte biler hos Autohuset Vestergaard i Vejle

Drømmer du om at blive en del af en stor, succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du, det er sjovt at sælge? Så er du måske vores nye salgskonsulent hos Autohuset Vestergaard.

Du vil blive en del af et ungt og dynamisk salgsteam i Vejle, hvor du til daglig vil varetage salg af nye og brugte biler sammen med dine 10 kolleger. Du kommer til at samarbejde med store dele af filialens ca. 60 medarbejdere, men du får også sparring med resten af vores 12 bilhuse i Danmark.

Dine arbejdsopgaver:

 • Salg af nye og brugte biler
 • Salg af tillægsprodukter
 • Sikre høj kundetilfredshed
 • Diverse administrative opgaver
 • Håndtering af online henvendelser

Du skal påregne weekendarbejde hver anden weekend kl. 11-16. Weekendarbejde kan afspadseres i samme timeforhold i den efterfølgende uge.

Hvad vi søger

Vi søger en ny kollega, der gør sit bedste for at forene kundernes ønsker og behov med en ny eller brugt bil fra os. For os er det vigtigt, at du i forvejen har erfaring som bilsælger, og det vil være en fordel hvis du også har kendskab til leasing.

Eksempler på nøgleord om vores nye kollega:

 • Imødekommende og tillidsfuld
 • Performanceorienteret
 • Ansvarsbevidst og selvstændig
 • Kvalitetsbevidst, fremadtænkende og opfølgende
 • Teamplayer med dine tætte kolleger, men også dine kolleger i andre huse
 • Godt købmandskab

Vi kan tilbyde:

 • Fast grundløn efter kvalifikationer
 • Attraktiv provisionsordning
 • Pensionsordning med fuld sundhedsforsikring
 • Kurser, efteruddannelser og adgang til AV’s online læringsunivers
 • Et godt arbejdsmiljø med både store og små firmaarrangementer, og fokus på medarbejdertrivsel. Måske du kan nå med til vores fælles sommerfest i juni?
 • En afvekslende hverdag i et lokalt og moderne bilhus

Kan du se dig selv som vores nye salgskonsulent? Så send din ansøgning inkl. CV allerede i dag.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regionschef Lasse Møldrup på 21 54 22 78.

Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard

Det er vores vision er at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os.

Om Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder. Vi har autoriseret salg af 11 bilmærker - Volvo, Polestar, Renault, KIA, Ford, Mazda, Dacia, Nissan, Maxus, BYD og JAC. Vi er repræsenteret med 12 filialer - Autohuset Vestergaard beskæftiger cirka 600 medarbejdere og sælger årligt mere end 15.000 nye og brugte biler.

Det er vores vision at blive Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier: Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandsskab.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Autohuset Vestergaard Sælger 2 2024
Autohuset Vestergaard (1)
Arbejdsgiver
Autohuset Vestergaard A/S - Vejle
Løversysselvej 9
7100, Vejle
Telefon: 70 27 05 00
Kontaktperson
Lasse Møldrup
Annonce ID: 19473
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Erhvervsælger 2024
Indrykket 21. maj 2024
Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg! Vi søger en proaktiv og relationsorienteret salgsprofil, der brænder for at opsøge nye…

Semler Mobility Køge
Rodi's Autocenter Facade 2024
Indrykket 21. maj 2024
Leasingkonsulent / Bilsælger søges til Rodi´s Autocenter i Næstved

Vi vækster og søger derfor en målrettet leasingkonsulent / bilsælger, som kan styrke vores team med salg og leasing af nyere og brugte personbiler. Dine ansvarsområder bliver bland…

Rodi's Autocenter
Ejner Hessel Serviceaftale 1 2024
Indrykket 17. maj 2024
Juniorsalgskonsulent, Midtjylland, søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel i Brande

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye juniorsalgskonsu…

Ejner Hessel A/S - Brande
Autohuset Vestergaard Sælger Ved hvid bil
Indrykket 17. maj 2024
Brugtvognsansvarlig og salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard i Horsens

Har du mod på at tage ansvaret for vores køb og salg af brugte biler – og har du allerede solid erfaring som salgskonsulent indenfor bilbranchen? I rollen som Brugtvognsansvarlig o…

Autohuset Vestergaard A/S - Horsens
Bjarne Nielsen 2 Personer i Varebil 2024
Indrykket 16. maj 2024
Kan du sælge Transit og Master? Vores store moderne bilhus i Herning søger en erhvervskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er vare…

Bjarne Nielsen A/S - Herning
Peugeot E 3008 2024
Indrykket 16. maj 2024
Bilsalgskonsulent søges til Peugeot, Citroën og Opel i Svendborg - C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger til snarlig tiltrædelse en passioneret og uddannet bilsalgskonsulent til en spændende hverdag i et velbeliggende bilhus i Svendborg, hvor vi sælger og servicerer Peugeot,…

C. A. Larsen Automobiler A/S - Svendborg