Volkswagen Id7 Tourer Skrå Forfra 2024

Salgsrådgiver søges til Volkswagen - Semler Mobility Valby

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye kollega!


Fokus på kunden og hinanden

Hos Volkswagen Valby er vi et team af engagerede medarbejdere. Vi går meget op i troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energi-niveau.

Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

En unik og relations skabende oplevelse – vi vil have yderst tilfredse kunder

I din meget udadvendte rolle, rådgiver du vores kunder og sælger dem nye og brugte Volkswagen biler. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.

I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Hos Volkswagen har vi fokus på at udvikle dig løbende i dit arbejde og bakker dig op med relevant uddannelse og træning, så du har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer

Det er vigtigt, at du brænder for god service og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer. Det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive.

Du kan arbejde detalje-orienteret og kvalitetsbevidst med kundehåndteringssystemer, og tal skræmmer dig ikke.

  • Du evner at møde kunderne i øjenhøjde, er imødekommende, loyal og troværdig
  • Du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer
  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed
  • Du har erfaring fra bilbranchen - konkret har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling

Om os

Semler Mobility Valby er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og har mere end 3.400 medarbejdere.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en spændende organisation, med dedikeret kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål.

Du vil opleve et stærkt team, der med respekt for kollegaer og kunder, går til opgaverne med et smil på løben.

Vi arbejder professionelt og løsningsorienteret for at hjælpe vores kunder videre, med respekt for deres tid og penge. Dette med et mål om at skabe en bæredygtig økonomi og en høj kundetilfredshed.

Du får løn efter dine kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder det som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger stillingen ved at klikke på ”Send ansøgning”. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Fog på tlf. 21 29 02 80.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Volkswagen T Cross 2024
Salgsrådgiver søges til Volkswagen - Semler Mobility Valby video
Semler Mobility
Arbejdsgiver
Semler Mobility Valby
Spontinisvej 5
2450, København SV
Telefon: 36 17 77 77
Kontaktperson
Anders Fog
Annonce ID: 19171
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Volkswagen Rådgiver 2024
Indrykket 18. april 2024
Weekendmedhjælper søges til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling! Om jobbet Som weekendme…

Semler Mobility Ringsted
Skoda Broendby
Indrykket 18. april 2024
Skal du være vores nye Produkt- og leveringsspecialist hos Skoda Brøndby?

Er biler og kundeservice lige noget for dig? Og vil du være en del af vores engagerede salgsteam uden du skal sælge selve bilen, men sørger for at vores kunder får en fantastisk op…

Bjørn Caning's Eftf. ŠKODA - Brøndby
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger Og Køber 2024
Indrykket 16. april 2024
Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Har du…

Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Auto Forum Roskilde Facade
Indrykket 16. april 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Volkswagen hos Auto-Forum Roskilde A/S

Vi søger en skarp og passioneret salgskonsulent til vores Volkswagen salgsafdeling. Som salgskonsulent hos os, vil du være ansvarlig for salg af nye og brugte (primært) Volkswagen…

Auto-Forum Roskilde AS
Renault Trafic Van 2024
Indrykket 12. april 2024
Salgskonsulent for Renault varebiler søges til Ejner Hessel A/S i Aalborg

Vi søger en energisk og ”sulten” salgskonsulent til Renault varebiler i vores Aalborg-afdeling, der bl.a. er autoriseret værksted og forhandler af Renault person- og varebiler. Du…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Salg14
Indrykket 12. april 2024
Vi søger en Salgstrainee M/K der brænder for at gøre karriere i bilbranchen og blive en del af vores salgsteam i Ballerup

Salgstrainee søges salg af vores fantastiske kvalitetsbiler: Mazda, Subaru samt Isuzu Om dig: Mødestabil og kan arbejde fast hver søndag samt enkelte hele weekender i løbet af åre…

Rafn-Larsen Automobiler