Audi Blå Fabrik 2023

Salgsrådgiver til Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

Audi Aarhus søger en erfaren salgsrådgiver fra bilbranchen med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kan du se dig selv i en fremtid som Audi ambassadør i Danmarks største bilkoncern, hvor det er lysten til godt købmandskab og kundepleje i verdensklasse, der ligger til grund for vores hverdag? - Så er du måske vores nye kollega?

Jobprofil

Du vil i stillingen som salgsrådgiver betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrage til, at vi når de forretningsmæssige salgsmål. Vi er 9 medarbejdere i teamet – og vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du bliver en del af et miljø, hvor vi gennem stærkt teamarbejde lægger vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Derfor skal du trives med at dine præstationer bliver målt.

Personprofil

For at få succes i stillingen, søger vi en salgsrådgiver, som har nogle års erfaring fra bilbranchen fra en lignende stilling. Det er altafgørende, at du brænder for salg, god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Du er skabt til at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og har altid en professionel og positiv tilgang til kunder samt dine omgivelser. Har du flair og interesse indenfor sociale medier er dette klart et plus. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er vild med biler, for det er vi!

Gode udviklingsmuligheder

Hos Audi Aarhus er det vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer, og du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Din løn er en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden firmabil, mobiltelefon, frokostordning, sygesikring samt pension og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Interesseret?

Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os. Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt.

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Søren Hagelquist på telefon 4322 3515 eller mail soha@audi.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Audi 3 Biler 2022
audi_ny.png
Arbejdsgiver
Audi Aarhus
Grenåvej 347
8240, Risskov
Telefon: 70 70 10 25
Kontaktperson
Søren Hagelquist
Annonce ID: 18072
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Mercedes Benz Trucks Actos L Fabrik 2023
Indrykket 30. november 2023
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Nordjylland

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om gearkasser, påhængsvogne og den nyeste teknologi inden for lastbiler? Så er du måske Ejner Hessels nye kollega i Nordjy…

Ejner Hessel A/S - Aalborg
Mercedes Benz Sprinter Varebil Fabrik 2023
Indrykket 29. november 2023
Erhvervsrådgiver søges til P. Christensen Odense

Brænder du for det personlige og opsøgende erhvervssalg, og motiveres du af at give kunderne den bedste oplevelse og service inden for varebiler, som passer deres forretning bedst?…

P. Christensen - Odense
Volkswagen ID BUZZ I Carport 2023
Indrykket 28. november 2023
Salgsrådgiver søges til Volkswagen Silkeborg - En del af Semler Mobility

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og kan du se dig selv i en fremtid som salgsrådgiver for et af de mest innovative bilmærker i verden? Så er du måske vores nye…

Semler Mobility Silkeborg
Matchbiler Udstilling
Indrykket 27. november 2023
Mazda Brand Manager søges til MATCHBILER Aarhus / Viby J

Matchbiler i Viby søger en erfaren salgsrådgiver, til vores stilling Mazda brand manager med opstart snarest muligt. Har du en stærk salgsbaggrund og er klar til at stå i spidsen f…

MATCHBILER A/S
Porsche 911 Turbo 2022
Indrykket 24. november 2023
Salgsrådgiver søges til Semler Premium i Aarhus - Porsche

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center Aarhus
Bjarne Nielsen Renault Hillerod
Indrykket 21. november 2023
Salgskonsulent søges til Kia og brugte biler hos Bjarne Nielsen A/S i Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Er du k…

Bjarne Nielsen A/S - Birkerød