Audi Blå Fabrik 2023

Salgsrådgiver til Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

Audi Aarhus søger en erfaren salgsrådgiver fra bilbranchen med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kan du se dig selv i en fremtid som Audi ambassadør i Danmarks største bilkoncern, hvor det er lysten til godt købmandskab og kundepleje i verdensklasse, der ligger til grund for vores hverdag? - Så er du måske vores nye kollega?

Jobprofil

Du vil i stillingen som salgsrådgiver betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrage til, at vi når de forretningsmæssige salgsmål. Vi er 9 medarbejdere i teamet – og vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau, og du bliver en del af et miljø, hvor vi gennem stærkt teamarbejde lægger vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Derfor skal du trives med at dine præstationer bliver målt.

Personprofil

For at få succes i stillingen, søger vi en salgsrådgiver, som har nogle års erfaring fra bilbranchen fra en lignende stilling. Det er altafgørende, at du brænder for salg, god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Du er skabt til at knytte tætte og langvarige kundeforhold, og høj kundetilfredshed er dit drive. Du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og har altid en professionel og positiv tilgang til kunder samt dine omgivelser. Har du flair og interesse indenfor sociale medier er dette klart et plus. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er vild med biler, for det er vi!

Gode udviklingsmuligheder

Hos Audi Aarhus er det vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant uddannelse og de nyeste salgssystemer og -værktøjer, og du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Din løn er en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Vi tilbyder desuden firmabil, mobiltelefon, frokostordning, sygesikring samt pension og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Interesseret?

Så tøv ikke med at sende en ansøgning til os. Ansøgninger behandles løbende, så søg hurtigst muligt.

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Søren Hagelquist på telefon 4322 3515 eller mail soha@audi.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Audi 3 Biler 2022
audi_ny.png
Arbejdsgiver
Audi Aarhus
Grenåvej 347
8240, Risskov
Telefon: 70 70 10 25
Kontaktperson
Søren Hagelquist
Annonce ID: 18072
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Indrykket 11. juli 2024
Weekendmedhjælper til Semler Mobility Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Vi søger lige nu en weekendmedhjælper til vores afdeling i Ringsted med tiltrædelse hurtigst muligt.…

Semler Mobility Ringsted
Brdr. Hosbond Aalborg Ford Gul 2024
Indrykket 11. juli 2024
Sælger søges til Ford Brdr. Hosbond Aalborg

Er du en dygtig og erfaren bilsælger med gode salgsresultater i rygsækken, så er det måske dig vi leder efter til vores FordStore i Aalborg. Vi står på tærsklen til en meget spænde…

Brdr. Hosbond A/S - Aalborg
Ford Explorer Hero Fabrik 2024
Indrykket 09. juli 2024
Ford salgskonsulent søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Vil du være en del af en succesfuld bilkoncern og er du en erfaren, passioneret bilsælger? Brænder du for kundekontakt, sætter en ære i god service og synes du det er sjovt at sælg…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Mercedes Benz Varebiler 3 2024
Indrykket 08. juli 2024
Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling

Vi søger en energisk og selvstændig salgskonsulent til Mercedes-Benz varebiler i vores Aars-afdeling, hvor du både vil stå for salg af nye og brugte varebiler. Måske du sidder i en…

Ejner Hessel A/S - Aars
Børge Hansen Skanderborg Facade
Indrykket 04. juli 2024
Erfaren Salgskonsulent søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Vi søger en energisk SÆLGER med nogle års erfaring til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën samt tilbehør, finansiering o.s.v. Lidt om jobbet Du vil indgå i et salgsteam, hv…

Børge Hansen Automobiler A/S
Porsche 718 Spyder 2024
Indrykket 28. juni 2024
Salgsrådgiver søges til Porsche Center København - En del af Semler Premium

Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusi…

Porsche Center København