Semler Mobility Sælger 2024

Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind for at give dig den bedste elevuddannelse, du drømmer om – for vi har store planer med dig.


Hvis du kan se dig selv i en fremtid som ekspert for nogle af de mest innovative bilmærker i verden, så er du måske vores nye salgsrådgiverelev. Her vil du blandt andet stifte bekendtskab med bilmærkerne Volkswagen og Skoda.

Din nye arbejdsplads

Semler Mobility Ringsted er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler.

Det er vores ambition at give vores kunder en enestående oplevelse, hver gang de besøger vores showroom. Vi vil derfor uddanne dig til en meget udadvendt rolle, hvor du vil lære redskaber til at rådgive vores kunder og sælge nye biler.

Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor grin og en målrettet indsats går hånd i hånd. Vi værdsætter tæt samarbejde og imødekommende kommunikation, og du vil derfor blive en del af et dygtigt og sammentømret salgsteam.

Uddannelsesforløbet og arbejdsopgaver

Som vores nye salgsrådgiverelev vil du igennem det 2-årige forløb hos os gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du vil opnå en funktionscertificering inden for vores mærke.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd på et lukket hold sammen med andre elever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning.

I jobbet som salgsrådgiverelev vil du oplæres i salgsprocesser fra A-Z. Du vil stå for håndtering af kunder i showroom, online showroom, via telefon og mail samt salesforce, som er vores CRM-system. Udover dette, vil du løbende få ansvar for andre praktiske, forfaldne opgaver i afdelingen.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Vores nye slagsrådgiverelev

Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger.

Vi forventer, at du er dedikeret og ønsker at være en del af en velfungerende enhed, og ikke er bange for udfordringer eller at tage fat. Du kan kommunikere med alle typer mennesker, har en positiv attitude og det falder dig naturligt at skabe og opbygge langvarige kunderelationer.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring med salg og kundeservice
  • God talforståelse og erfaring med Microsoft Office pakken
  • Kørekort (B)
  • Du har et godt humør og er hjælpsom overfor dine kolleger

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HHX eller HTX / STX / HF (suppleret med 5 ugers grundforløb).

Lyder dette som noget for sig?

Søg venligst stillingen via linket ”Send ansøgning”.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så skynd dig og søg allerede i dag. Opstart er hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Sales Niklas Søndergaard på tlf. 43 22 31 18

Vi glæder os til at høre fra dig!

tærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Semler Elever 1 2023
Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted video
Semler Mobility
Arbejdsgiver
Semler Mobility Ringsted
Bragesvej 1
4100, Ringsted
Telefon: 70 22 22 18
Kontaktperson
Niklas Søndergaard
Annonce ID: 19502
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Ejner Hessel Karina Og Nicolai Reservedel 2024
Indrykket 08. maj 2024
Reservedelselever søges til person-, vare- eller lastbiler samt busser hos Ejner Hessel A/S i Randers, Ringkøbing, Herning, Holbæk og Køge

Vi søger nye reservedelselever til vores afdelinger i Randers, Ringkøbing, Herning, Holbæk og Køge. Opstart vil være august/september måned efter aftale. Hos os er der rig mulighed…

Ejner Hessel A/S - Brande
BMC Leasing Facade
Indrykket 03. maj 2024
Digital-salgselev søges til spændende uddannelse hos BMC Leasing A/S i Horsens

BMC Leasing A/S er inde i en fantastisk udvikling og har travlt som aldrig før - derfor søger vi lige nu en digital-salgselev. Vi har meget travlt og søger derfor en medarbejder de…

BMC Leasing A/S
Renault E Tech Med Pige 2024
Indrykket 02. maj 2024
Salgstrainee søges til personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected hos Ejner Hessel i Ringkøbing

Vi søger lige nu en engageret og energisk salgstrainee til Renault, Dacia og Hessel Selected personbiler i Ringkøbing. Måske du allerede går og drømmer om en karriere i bilbranchen…

Ejner Hessel A/S - Ringkøbing
Ejner Hessel Karina Reservedele 2024
Indrykket 30. april 2024
Eftermarkedstrainee for personbiler søges til Ejner Hessel i Ringsted

Vi søger en engageret og energisk eftermarkedstrainee til vores personbilsværksted i Ringsted, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Opstar…

Ejner Hessel A/S - Ringsted
Klargoring05
Indrykket 30. april 2024
Karrosseriteknikerlærling / Pladesmedlærling søges hos Auto Group LF i Nykøbing Falster

Auto Group LF søger en lærling til vores skadesafdeling i Nykøbing Falster, der gerne vil lære, har interesse for biler og reparationer. Måske er du mekanikerlærling uden læreplads…

Škoda Nykøbing Falster
Jørgen Olsen Biler Viborg Facade
Indrykket 26. april 2024
Eftermarkedselev søges til Jørgen Olsen A/S i Viborg

Eftermarkedselev med primært fokus på opgaver omkring vores mekaniske værksted Vil du være en mester i gode kundepleje, er du måske vores nye eftermarkedselev, og kan blive en del…

Jørgen Olsen A/S