Volkswagen Værksted 2023

Servicerådgiver søges til JAC Grenaa A/S - aut. Volkswagen forhandler samt SKODA Service & Audi Servicepartner

Servicerådgiver med lyst til at give vores kunder den bedste betjening søges til vores team i Grenaa. Bilhuset rummer bilmærkerne Volkswagen, Audi og Škoda på værkstedet. Huset har mange faste kunder, så der er nok at se til.

 

Dagligdagen bliver en kombination af kundemodtagelse, både på telefon og ved skranken, administrative opgaver, proaktiv bookning af service via telefonen og opfølgning på vores kundetilfredshed. Det er vigtigt, at du altid har et smil på læben og møder vores kunder venligt, professionelt og engageret både på telefon og fysisk i bilhuset.

Da huset har travlt og konstant er i bevægelse, skal du trives med en omskiftelig hverdag, hvor det er nødvendigt at alle giver en hjælpende hånd så opgaverne løses hurtigt og så optimalt som muligt. De administrative opgaver udføres i et åbent kontormiljø, hvor smil på læben og god service er essentielt, da det også vil være her der modtages kunder til værkstedet. Så selvom dagens opgaver vil være af mere administrative karakter, er det vigtigt, at du er bevist om din fremtoning uanset hvad du laver og kan modtage kunderne når der er brug for det.

Stillingen kræver, at du er fleksibel vedr. arbejdstiderne, da der både vil være morgentider og sene eftermiddagsvagter. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med vores bilmærker, IT-systemerne som anvendes til de pågældende brands og kundemodtagelse / indskrivning i et bilhus, men vi er også klar på kandidaten uden erfaring og en relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du har mod på en servicerådgiveruddannelse hos vores leverandør hvis du i forvejen ikke har det. Så uanset alder, baggrund og erfaring så modtager vi hellere end gerne din ansøgning.

Daglige arbejdsopgaver og ansvarsområder:

Primære opgaver:

 • Daglig fakturering af service og reparationsopgaver
 • Imødekommende kundemodtagelse - både i indskrivningen og på telefonen
 • Proaktiv indkaldelse af servicebesøg og opfølgning på kundetilfredshed
 • Indgå i vagtplanen mht. lukkevagter

Sekundære opgaver:

 • Ad hoc opgaver i indskrivningen

Vi forventer, at du:

 • Kan give en kundeservice ud over det sædvanlige
 • Er tillidsvækkende og har et positivt sind med et godt humør
 • Kan arbejde selvstændigt - samtidig med at du er en stor "teamplayer"
 • Er meget imødekommende og serviceminded
 • Arbejder struktureret og har en god ordenssans
 • Trives i travl hverdag
 • Har kørekort

JAC Grenaa tilbyder dig:

 • Et bilhus som er i konstant udvikling
 • Spændende udfordrende opgaver
 • At blive en del af et godt "team"
 • Frihed under ansvar
 • En afvekslende hverdag
 • Et positivt godt arbejdsmiljø

Ansøgning:

Er dette lige dig, så send din ansøgning til: ns@bilhus.dk - Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, tillader vi os at ansætte og lukke stillingsopslaget ned. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Servicechef Nicklas Sixhøj Nielsen på 4035 7283.
Bemærk: Grundet ferieafholdelse kan der være forsinkelser ifb. ansøgnings-/ansættelsesprocessen

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om os

Jydsk Automobil Centrum A/S, eller i daglig tale JAC, består af to forretninger i henholdsvis Grenaa og Randers. Vi har rundet 70 år med 3 generationer bag rattet. Men selvom firmaet har mange år på bagen, ligger vi ikke på den lade side. Vi sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen, gennem kurser, ekstra uddannelse, personalepleje, ISO 9001 certificering, egenkontrol og meget andet.

I Grenaa forhandler og servicerer vi Volkswagen og er desuden autoriseret Audi og ŠKODA Servicepartner. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling, samt en administrationsafdeling.

Vi er et team af friske bilentusiaster, der holder til på Trekanten 8 i Grenaa. Forretningen er bemandet med dedikerede og begejstrerede medarbejdere.

I vores salgsafdeling er vi specialuddannet til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores teknikere uddannes løbende og de anvender moderne værktøjer og teknologi så de kan yde en effektiv indsats og give god service på vores værksted. Vi ønsker at give dig en problemfri oplevelse – både når du står i købssituationen, og når du efterfølgende benytter din Volkswagen.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Jydsk Autocentrum Volkswagen Grenaa Facade
jydsk-automobil-centrum-med-vw.jpg
Arbejdsgiver
JAC Grenaa A/S
Trekanten 8
8500, Grenå
Telefon: 86 32 14 11
Kontaktperson
Nicklas Sixhøj Nielsen
Annonce ID: 18533
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Autocentralen Vejen Facade
Indrykket 01. marts 2024
Servicerådgiver søges til Volkswagen Vejen - en del af Autocentralen

Hos Volkswagen i Vejen (en del af Autocentralen) er vi på jagt efter en uddannet servicerådgiver, et nyt spirende talent som gerne vil have uddannelsen eller en reservedelsekspedie…

Autocentralen A/S - Vejen
Autocentralen Hr Manager
Indrykket 01. marts 2024
Mekanikere søges til attraktive brands til vores store bilhus i Esbjerg

Autocentralen Esbjerg som er Volkswagen, Škoda, Seat, Cupra og Audi autoriseret værksted, har nu plads på værkstedet til flere uddannede mekanikere. Så det er nu du skal slå til -…

Autocentralen A/S - Esbjerg
Semler Eget Billede VW Elbiler 2024
Indrykket 01. marts 2024
Automontør til Semler Mobility Køge

Semler Mobility Køge søger lige nu en kompetent og arbejdsom automontør til vores hjulskiftesæson med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. Bliv en del af et topm…

Semler Mobility Køge
Bjarne Nielsen Pladesmed
Indrykket 01. marts 2024
Mekaniker til Renault hos Bjarne Nielsen i Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores store bilhus…

Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 01. marts 2024
Mekaniker søges til Super Dæk & Bosch Car Service i Randers

Vi oplever en tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Randers tilbyder et job med grundig oplæring og rel…

Super Dæk Service - Randers
Bjarne Nielsen
Indrykket 01. marts 2024
Indskriver / kundemodtager søges til vores veletablerede Renault- og Dacia-værksted i Hillerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Når kund…

Bjarne Nielsen A/S - Hillerød