Volkswagen Golf GTI Hvid Fabrik 2023

Tekniker søges til Semler Mobility i Højbjerg

Vi søger snarest en tekniker til vores team, hvor du som vores nye medarbejder vil arbejde med branchens bedste mærker, de nyeste teknologier og blive en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder.

Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Hjælp vores professionelle kunder videre

Du er serviceminded og brænder for at løse de afvekslende opgaver, der hurtigt får vores kunders vigtigste værktøj ud at køre igen.
Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Hvem er du?

  • Du er uddannet automekaniker, og kendskab til vores mærker vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.
  • Vi forventer, at du:
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Semler Mobility i Højbjerg er en del af Semler Gruppen, som er landets største bilkoncern, hvor du får gode ansættelsesforhold samt mulighed for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 3.000 dedikerede kollegaer.

Lyder det som noget for dig?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os allerede i dag. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Frank Kronholm på telefon 5122 4392.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Skoda Enyaq RS Fabrik 2023
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Højbjerg
Øster Parkvej 12
8270, Højbjerg
Telefon: 87 380 380
Kontaktperson
Frank Kronholm
Annonce ID: 18128
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen ID Buzz i Carport 2023
Indrykket 24. juni 2024
Tekniker søges til Semler Mobility Ringsted

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så er du måske vores nye kollega! Et dynamis…

Semler Mobility Ringsted
Autohuset Vestergaard Rådgiver & Kunde 2024
Indrykket 24. juni 2024
Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Kolding!…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Vaerkfoerer04
Indrykket 24. juni 2024
Værkfører søges til Det Japanske Bilhus i Ballerup Bilby

Kære kommende kollega; Vi tilbyder en spændende ny karrierevej med fremtidsperspektiv i et hus i rivende udvikling Vi er et  selvstændigt bilhus og er autoriseret forhandler af 3 a…

Rafn-Larsen Automobiler
Krogsgaard-Jensen Pylon
Indrykket 21. juni 2024
Værkfører med smil på læben søges vores afdeling i Herlev

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kv…

Krogsgaard-Jensen A/S - Herlev
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 20. juni 2024
Mekaniker søges til Bosch Car Service Vejle

Hos Super Dæk Service og Bosch Car Service Vejle oplever vi en stor tilstrømning af nye kunder. Vi mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi sø…

Super Dæk Service - Vejle
Audi Service 2024
Indrykket 19. juni 2024
Servicerådgiver søges til Audi hos Semler Mobility Amager

Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en d…

Semler Mobility Amager