Semler Mobility Tekniker Mekaniker Under Bil 2024

Tekniker til Mekanisk Klargøring hos Semler Mobility Amager

Vil du være en del af drømmeholdet på værkstedet – og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega med opstart hurtigst muligt.


Et dynamisk og professionelt bil hus

Semler Mobility Amager har forsat stor fremgang og forrygende travlt på værkstedet. Vi søger derfor både til dag og aften, men vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i deltid eller fleksibel arbejdstid – så længe arbejdstiden ligger indenfor vores åbningstider 07:30-24:00, så skal vi nok finde en løsning på en arbejdsplan, der passer netop dig!

Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, og du er derfor med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet. Hvis du ovenikøbet har godt humør og let til smil – så er det bestemt et plus. Vi har nemlig et godt fællesskab og har det sjovt sammen, når vi er på arbejde – samtidig med at vi sørger for at nå vores mål.

Selvstændig, ansvarsfuld og en god fornemmelse for kundens forventninger

Du er uddannet automekaniker eller har en lignede erhvervsmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret, forstår vigtigheden i at overholde fastlagte processer, men også tør at tage fat og gå nye veje, når muligheden byder sig. Du trives i en travl hverdag, hvor du altid formår at holde overblikket.

Vi forventer desuden:

  • At du har kørekort (Minimum kat. B)
  • At du er serviceminded og ønsker at yde den bedste service
  • At du har øje for detaljen
  • At du har en positiv omgangstone og har lyst til at sætte dit præg på forretningens kultur

Kendskab til Volkswagen, Audi eller ŠKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Stærke værdier forener os på tværs

Semler Mobility Amager er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 3.400 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikeret og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder dette som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig! Du søger stillingen ved at klikke på ”Send ansøgning”. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Kevin Meldgaard Hansen på telefon 2442 2517.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Audi Q6 2024
Tekniker til Mekanisk Klargøring hos Semler Mobility Amager video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Amager
Englandsvej 437
2770, Kastrup
Telefon: 32 47 90 00
Kontaktperson
Kevin Meldgaard Hansen
Annonce ID: 19881
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen ID Buzz i Carport 2023
Indrykket 24. juni 2024
Tekniker søges til Semler Mobility Ringsted

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så er du måske vores nye kollega! Et dynamis…

Semler Mobility Ringsted
Autohuset Vestergaard Rådgiver & Kunde 2024
Indrykket 24. juni 2024
Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Kolding!…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Vaerkfoerer04
Indrykket 24. juni 2024
Værkfører søges til Det Japanske Bilhus i Ballerup Bilby

Kære kommende kollega; Vi tilbyder en spændende ny karrierevej med fremtidsperspektiv i et hus i rivende udvikling Vi er et  selvstændigt bilhus og er autoriseret forhandler af 3 a…

Rafn-Larsen Automobiler
Krogsgaard-Jensen Pylon
Indrykket 21. juni 2024
Værkfører med smil på læben søges vores afdeling i Herlev

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kv…

Krogsgaard-Jensen A/S - Herlev
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 20. juni 2024
Mekaniker søges til Bosch Car Service Vejle

Hos Super Dæk Service og Bosch Car Service Vejle oplever vi en stor tilstrømning af nye kunder. Vi mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi sø…

Super Dæk Service - Vejle
Audi Service 2024
Indrykket 19. juni 2024
Servicerådgiver søges til Audi hos Semler Mobility Amager

Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en d…

Semler Mobility Amager