Ejner Hessel Værkfører Nicolai 2024

Værkfører søges til personbiler - Renault og XPENG - hos Ejner Hessel A/S Albertslund

Har du det forkromede overblik, er du udadvendt og trives du samtidig med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault og XPENG personbilsværkfører i Albertslund.


Vi søger en selvstændig og erfaren værkfører til vores personbilsværksted i Albertslund, der er autoriseret serviceværksted for Renault/Dacia og for det nye mærke hos Hessel, XPENG. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Albertslund, og vi har derfor brug for dig hurtigst muligt! Måske du i dag sidder som værkfører eller værkstedschef i et bilhus i Storkøbenhavn og venter på en rejse med et helt nyt og spændende brand hos Ejner Hessel?

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job, hvor tiden aldrig står stille. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og kunderne, og du får således stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Du bliver en del af det lokale team i Albertslund-afdelingen som rummer 64 kollegaer, hvoraf 24 af dem er tilknyttet personbilsværkstedet. Som værkfører hos Ejner Hessel vil du opleve en meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt, hvorfor vi også forventer, at du er selvkørende fra start. Du vil derfor sammen med værkstedschefen og de øvrige kollegaer i indskrivningen skulle drive værkstedet og udviklingen i området.

Dit kommende ansvarsområde vil således have fokus på at have det forkromede overblik, lede dit team og effektivisere driften af værkstedet.

Dine opgaver vil dække:

  • Overblik over den daglige drift samt dagsorden - og dermed ansvarlig for en effektiv arbejdsgang på værkstedet sammen med det øvrige indskriver-team i Albertslund.
  • Fordeling af arbejdsopgaverne mellem værkstedets mekanikere.
  • Ansvarlig for opnåelse af månedlige budgettal og en høj kundetilfredshed.
  • Kundemodtagelse og indskrivning.
  • Håndtering af kundehenvendelser pr. telefon samt e-mail.

Hos Hessel går vi altid den ekstra mil for vores kunder og kolleger - så derfor forventer vi, at du er:

  • Værkfører i dag – hvor vi gerne ser, at du har erfaring med Renault og/eller kendskab til XPENG.
  • Udadvendt, struktureret og selvstændig.
  • En holdspiller som formår at lede dit værkstedspersonale mod jeres målsætninger.
  • Serviceminded til fingerspidserne og klar til at gå den ekstra mil for kunderne og dine kolleger - også når det går ekstra stærkt ved indskrivningen mandag morgen.
  • Endelig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en ekstra skalle, når hverdagen kræver det og månedsafslutningen står for døren.

Kan du se dig selv ved os?

Så send en ansøgning og dit CV vores vej. Du er velkommen til at kontakte værkstedschef Kenneth Nielsen på tlf. 7312 5832, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, XPENG, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 30 afdelinger - heraf 18 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.700 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Ejner Hessel Logo Renault 2024
ejner-hessel.jpg
Arbejdsgiver
Ejner Hessel A/S - Albertslund
Roskildevej 20
2620, Albertslund
Telefon: 73 12 58 00
Kontaktperson
Kenneth Nielsen
Annonce ID: 19839
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Volkswagen ID Buzz i Carport 2023
Indrykket 24. juni 2024
Tekniker søges til Semler Mobility Ringsted

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Så er du måske vores nye kollega! Et dynamis…

Semler Mobility Ringsted
Autohuset Vestergaard Rådgiver & Kunde 2024
Indrykket 24. juni 2024
Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Kolding!…

Autohuset Vestergaard A/S - Kolding
Vaerkfoerer04
Indrykket 24. juni 2024
Værkfører søges til Det Japanske Bilhus i Ballerup Bilby

Kære kommende kollega; Vi tilbyder en spændende ny karrierevej med fremtidsperspektiv i et hus i rivende udvikling Vi er et  selvstændigt bilhus og er autoriseret forhandler af 3 a…

Rafn-Larsen Automobiler
Krogsgaard-Jensen Pylon
Indrykket 21. juni 2024
Værkfører med smil på læben søges vores afdeling i Herlev

Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Vi er et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kv…

Krogsgaard-Jensen A/S - Herlev
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 20. juni 2024
Mekaniker søges til Bosch Car Service Vejle

Hos Super Dæk Service og Bosch Car Service Vejle oplever vi en stor tilstrømning af nye kunder. Vi mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi sø…

Super Dæk Service - Vejle
Audi Service 2024
Indrykket 19. juni 2024
Servicerådgiver søges til Audi hos Semler Mobility Amager

Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en d…

Semler Mobility Amager