Toyota Proace Max 2023

Vi søger montører til nyt monteringsværksted i Helsinge

ERA BILER udvider med nyt monteringsværksted for erhvervsbiler

Hos ERA BILER i Helsinge udvider vi værkstedet med en monteringsafdeling af udstyr på erhvervsbiler. Derfor søger vi flere engagerede medarbejdere, som skal være med til at opstarte en helt ny afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver

Som montør vil du være ansvarlig for at installere og montere forskellige typer af udstyr og tilbehør på vores person- og varebiler i henhold til specifikationer og kundekrav. Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Mekanisk klargøring
 • Montering af reolsystemer
 • Montering af motorvarme
 • Montering af træk
 • Montering af inverter
 • Ud- og indvendigt arbejdslys, rotorblink m.m.
 • Beklædning af varerum
 • Tyverisikring af varerum
 • Tagløsninger
 • Og meget mere

Hvem er du

Du trives med alsidige monteringsopgaver. Om du er faglært inden for tekniske områder er ikke altafgørende, men du skal have flair og interesse for biler. Det er en fordel, at du:

 • Har kendskab til elektriske og mekaniske systemer
 • Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet
 • Har lysten og interessen for at lære nye opgaver
 • En god teamplayer, der kan arbejde selvstændigt og samarbejde med dygtige kollegaer

Gæstfrihed og dedikeret team

Hos ERA BILER er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Som montør i Helsinge vil du få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Erhvervsgæster er godt kørende. Vi sætter en stor ære i at udvise gæstfrihed og skabe mindeværdige oplevelser både for vores gæster og over for hinanden. Det er vort DNA og dét, som driver os. Vi er ca. 30 Superhelte i Helsinge, og 100 Superhelte i hele ERA BILER.

Vi tilbyder dig

Et af bilbranchens mest stabile job med et godt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og mindeværdige oplevelser. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer. Stillingen er en fuldtidsstilling aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til HR-Chef Camilla Munkholm Fischer på 60 43 03 71 eller send en kort ansøgning på cmf@erabiler.dk

Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til høre fra dig.

 

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 3 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota  og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:

”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Era Biler Farvetegning
era-biler.jpg
Arbejdsgiver
ERA BILER A/S - Helsinge
Rudinsvej 39
3200, Helsinge
Telefon: 48 79 52 20
Kontaktperson
Camilla Munkholm Fischer
Annonce ID: 18592
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt Under Bil 2
Indrykket 21. februar 2024
Mekaniker søges til Super Dæk og Bosch Car Service i Lemvig

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Lemvig tilbyder et job med grundig oplæring og…

Super Dæk Service - Lemvig
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt High Five
Indrykket 21. februar 2024
Mekaniker søges til Super Dæk & Bosch Car Service i Struer

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Struer tilbyder et job med grundig oplæring og…

Super Dæk Service - Struer
Ejner Hessel Jesper Værkfører
Indrykket 21. februar 2024
Administrativ værkfører søges til Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel A/S Aarhus

Vi søger en administrativ værkfører til lastbiler i Aarhus, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz lastbiler. Vi kan tilbyde dig et administrativt og udfordren…

Ejner Hessel A/S - Århus
Bayern Autogroup Facade 1
Indrykket 21. februar 2024
Servicerådgiver søges til Bayern AutoGroup Kolding

Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsæd…

Bayern AutoGroup A/S - Kolding
Super Dæk Med BOSCH Logo Nyt Under Bil
Indrykket 20. februar 2024
Mekaniker søges til Super Dæk & Bosch Car Service i Vejle Nord

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Vejle Nord tilbyder et job med grundig oplærin…

Super Dæk Service - Vejle Nord
Deres Auto Nuuk Mercedes Benz Front 2024
Indrykket 20. februar 2024
Mercedes-Benz mekaniker søges til Deres Auto i Nuuk

Vi søger en Mercedes-Benz mekaniker eller rettere Danmarks dygtigste Mercedes-Benz Specialist, der har lyst til vikariat på 3-6 mdr. eller mere. Vi følger samtlige kurser fra Merce…

Deres Auto - Nuuk