Semler Mobility Booker Mand 2024

Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen i Søborg

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt og serviceminded, så er muligheden her nu!


Hvad skal du lave?

Som kunderådgiver vil din primære opgave være at betjene vores kunder telefonisk, hvor du altid har fokus på at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Kundehenvendelserne er mange forskellige, lige fra hjulbookinger til betjening af kundens infotainment system (bare rolig, vi har en FAQ og kollegaer der kan hjælpe) du skal derfor være klar og indstillet på at ville lære nye ting.

Hvem er du?

Vi søger en ildsjæl, som er udadvendt, hvor kunderne kan mærke dit smil igennem telefonen. Du er vant til højt tempo, hvor du kan sætte dig i kundens sted, forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Vi forestiller os, at du en udpræget teamplayer, men det er vigtigt at du også kan arbejde selvstændigt. Med højt energiniveau og gå-på-mod formår du at holde humøret højt for såvel dig, som resten af teamet - da godt humør og trivsel er vigtigt for at nå vores mål.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har erfaring fra kundeservice / kundecenter
  • Vant til at arbejde med personlige mål
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk både i tale og skrift

Du behøver ikke at have en baggrund fra bilbranchen, dette skal vi nok hjælpe med at klæde dig på til. Vi har dog en forventning om, at du gerne vil lære og har lyst til at udvikle dig på dit arbejde.

Stærke værdier forener os på tværs

Semler Gruppen er Danmarks største bilimportør med over 100 års erfaring, og består af mere end 3.400 medarbejdere. I vores kundecenter i Søborg sidder vi ca. 80 kollegaer, fordelt på flere afdelinger, og vi hjælper kunder i hele landet - lige fra spørgsmål til køb af bil, dæktryk, hvilken olie bilen bruger, samt booke tid til service, reparation, dækskifte osv.

Du bliver del af en afdeling med en uformel omgangstone, stærke kollegiale bånd og korte beslutningsveje. Vi afholder ofte interne sociale arrangementer, som styres af vores trivselsgruppe – alt fra hård træning til fællesspisning.

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder udover en løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer, og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Lyder det som noget for dig?

Så søg gerne allerede i dag. Ansættelse er hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Bendtsen på tlf. 23 43 59 74

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Semler Mobility Booker Dame 2024
Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen i Søborg video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Turbinevej 9
2860, Søborg
Kontaktperson
Louise Bendtsen
Annonce ID: 19644
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 11. juni 2024
Studentermedhjælper søges til Semler Gruppens landsdækkende kundecenter

Er du klar til at sætte dit præg på hverdagen i Semler Gruppens landsdækkende kundecenter? Hos os handler det ikke bare om arbejde - det handler om at gøre en forskel med et smil p…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 07. juni 2024
Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen (Deltid)

Er du en teamplayer, og elsker du at yde god kundeservice? Kan man mærke dit smil gennem telefonen, og er du god til at holde hovedet koldt i travle perioder? Så er det måske dig,…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Semler Gruppen Billede 2024
Indrykket 06. juni 2024
Teamleder til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Vil du vise vejen for dine medarbejdere og arbejde for at skabe yderst tilfredse kunder? Og er du klar til at være en del af ledelsesteamet i vores kundecenter med dedikerede og pr…

Semler Gruppen - kundecenter Søborg
Bjarne Nielsen Mand Med Hovedtelefoner
Indrykket 14. juni 2024
Kickstart din karriere i bilbranchen i vores kundecenter i Herning

Vil du kickstarte din karriere i bilbranchen? Så har vi det rette job til dig. I kundecenteret hos bilkoncernen Nielsen Car Group hjælper vi hver dag hundredvis af kunder, når de e…

Nielsen Car Group A/S - Herning