Skoda Enyaq 2024

Salgsrådgiverelev søges til Skoda hos Semler Mobility i Frederikssund

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind for at give dig den bedste elevuddannelse, du drømmer om – for vi har store planer med dig.

Hvis du kan se dig selv i en fremtid som ekspert for nogle af de mest innovative bilmærker i verden, så er du måske vores nye salgsrådgiverelev.

Din nye arbejdsplads

Det er vores ambition at give vores kunder en enestående oplevelse, hver gang de besøger vores showroom. Vi vil derfor uddanne dig til en meget udadvendt rolle, hvor du vil lære redskaber til at rådgive vores kunder og sælge nye biler.

Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor grin og en målrettet indsats går hånd i hånd. – Vi værdsætter tæt samarbejde og imødekommende kommunikation, og du vil derfor blive en del af et dygtigt og sammentømret salgsteam.

Uddannelsesforløbet og arbejdsopgaver

Som vores nye salgsrådgiverelev vil du igennem det 2-årige forløb hos os gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du vil opnå en funktionscertificering inden for vores mærke.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd på et lukket hold sammen med andre elever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik i vores forretning.

I jobbet som salgsrådgiverelev vil du oplæres i salgsprocesser fra A-Z. Du vil stå for håndtering af kunder i showroom, online showroom, via telefon og mail samt salesforce, som er vores CRM-system. Udover dette, vil du løbende få ansvar for andre praktiske, forfaldne opgaver i afdelingen.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Vores nye slagsrådgiverelev

Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi forventer, at du er dedikeret og ønsker at være en del af en velfungerende enhed, og ikke er bange for udfordringer eller at tage fat.

Du kan kommunikere med alle typer mennesker, har en positiv attitude og det falder dig naturligt at skabe og opbygge langvarige kunderelationer.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring med salg og kundeservice
  • God talforståelse og erfaring med Microsoft Office pakken
  • Kørekort (B)
  • Du har et godt humør og er hjælpsom overfor dine kolleger


Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HHX eller HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb).

Lyder dette som noget for sig?

Søg venligst stillingen via linket ”Send ansøgning”. Vi behandler ansøgningerne løbende, så skynd dig og søg allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Daniel Romedahl Svarrer på tlf. 28 10 33 81.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stærke værdier forener os på tværs

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.200 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.

Ansøgningsfristen er desværre udløbet
Skoda Enyaq Coupe Rs Iv 2022
Salgsrådgiverelev søges til Skoda hos Semler Mobility i Frederikssund video
Semler
Arbejdsgiver
Semler Mobility Frederikssund
Holmensvej 10
3600, Frederikssund
Telefon: 47 31 02 87
Kontaktperson
Daniel Romedahl Svarrer
Annonce ID: 18860
Ansøgningsfrist: Udløbet
Del jobopslag

Nyeste relaterede jobs

Renault E Tech 2024 Med Pige
Indrykket 19. april 2024
Salgstrainee, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected hos Ejner Hessel A/S i Horsens

Vi søger lige nu en engageret og energisk salgstrainee til Renault, Dacia og Hessel Selected personbiler i Horsens.  Måske du allerede går og drømmer om en karriere i bilbranchen,…

Ejner Hessel A/S - Horsens
Autocentralen Ishøj Facade 2023
Indrykket 18. april 2024
Reservedelselev søges til en spændende uddannelse hos Volkswagen Ishøj - en del af Autocentralen

Vi gør hver dag vores bedste og brænder for, at servicere vores mekanikere på bedste vis og give vores mangeårige kunder den bedste service. Vi skal bruge, en reservedelselev der h…

Autocentralen A/S - Ishøj
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger 2024
Indrykket 16. april 2024
Vil du sælge biler? Så bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Ringkøbing

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Det kan du blive en del…

Bjarne Nielsen A/S - Ringkøbing
Toyota Yaris Cross Guld 2024
Indrykket 10. april 2024
Lærling / voksenlærling søges til vores skadescentre i alle 4 bilhuse hos ATbiler i Fredericia, Give, Horsens eller Vejle

Vil du være vores næste skades-superhelt? Vi leder efter sprudlende lærlinge / voksenlærlinge til vores skadecentre i alle 4 bilhuse! Er du klar til at kaste dig ud i en verden af…

ATbiler A/S
Semler Mobility 3 Pers
Indrykket 09. april 2024
Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi s…

Semler Mobility Ringsted
Bjarne Nielsen Kvindelig Sælger 2024
Indrykket 09. april 2024
Vil du lære at sælge biler? Bliv salgstrainee hos Bjarne Nielsen i Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Det kan du blive en del…

Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg